Αμβρόσιος κατά Σκουρλέτη και Ακρίτα: Έχυσαν όλο το δηλητήριο που υπάρχει στην ψυχή τους

«Άνοιξαν και πάλιν τα απύλωτα στόματα κάποιων του ΣΥΡΙΖΑ»


ΕΛΛΑΔΑ
17:18
16/04/2019
Αμβρόσιος κατά Σκουρλέτη και Ακρίτα: Έχυσαν όλο το δηλητήριο που υπάρχει στην ψυχή τους
12
loading

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στην επικαιρότητα και πάλι μετά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και το πλήθος αντιδράσεων που προξένησαν οι κοινές φωτογραφίες των δύο.

Με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης εξαπολύει επίθεση σε όσους «Άνοιξαν το απύλωτο στόμα τους και έχυσαν όλο το δηλητήριο που υπάρχει στην ψυχή τους». Ειδική αναφορά κάνει στους Πάνο Σκουρλέτη, Έλενα Ακρίτα και Σπύρο Δανέλλη

Μεταξύ άλλων ο κ. Αμβρόσιος κατηγορεί αυτά τα πρόσωπα για κακία και μοχθηρία λόγω της κριτικής που άσκησαν στη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Με την ανάρτηση «Άνοιξαν και πάλιν τα απύλωτα στόματα κάποιων του ΣΥΡΙΖΑ» που δημοσίευσε στο blog του, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος υποστηρίζει: «Με κανένα τρόπο δεν είναι δυνατόν να ερμηνευθεί αυτή η αντίδραση κάποιων παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. του άλλοτε Υπουργού κ. Πάνου Σκουρλέτη, της κας Έλενας Ακρίτα, του κ. Σπυρ. Δανέλλη κ.ά. με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του τ. Υπουργού κ. Παναγ. Κουρουμπλή στο Εκκλησιαστικό μας Γηροκομείο εδώ στο Αίγιο, στον «ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ!».

Μάλιστα, διευκρινίζει, «αιτία όλης αυτής της αναστατώσεως ήταν η τιμητική συνάντηση του οικείου Μητροπολίτου με τον Υψηλό Επισκέπτη σε ένα Ίδρυμα κοινωνικής προσφοράς! Οι συγκεκριμένοι αυτοί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά δαιμονίσθηκαν!».

«Ο Κουρουμπλής είχε συντελέσει αποφασιστικά σε επιχορήγηση»

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρεται στη σχέση του κ. Κουρουμπλή με το ίδρυμα, όταν ως ΓΓ του υπουργείου Προνοίας, είχε αποφασιστικό ρόλο ώστε η τότε υφυπουργός Μαρία Κυπριωτάκη να χορηγήσει επιχορήγηση πολλών εκατομμυρίων για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Γηροκομείο»

«Τι πιό φυσικό, λοιπόν, ο κ. Κουρουμπλής, ερχόμενος στο Αίγιο, να επισκεφθεί ένα κοινωνικό Ίδρυμα, στην ανοικοδόμηση του οποίου είχε συμβάλει με μια γενναία οικονομική επιχορήγηση; Δεν επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη ή τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, αλλά ένα κοινωνικό Ίδρυμα, όπου ξεκουράζονται οι απόμαχοι της ζωής! Γι' αυτή του τήν πράξη είναι ΜΟΝΟΝ ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΩΝ! Απέδειξε, ότι πέρα και πάνω από Πολιτικό Πρόσωπο είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ενώ πρόσωπα, όπως ο κ. Σκουρλέτης, η κα Ακρίτα κλπ., έδειξαν μια μεγάλη ΜΟΧΘΗΡΙΑ!», αναφέρει. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο κ. Κουρουμπλής συγκινήθηκε όταν διαπίστωσε ότι το όνομα της τότε υφυπουργού ήταν γραμμένο στην αναμνηστική πλάκα.

Ο  Μητροπολίτης καταγγέλλει ότι «αυτό το μεγαλείο ψυχής ενός πολιτικού Προσώπου ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ! Aντί να επαινέσουν ένα ΑΝΘΡΩΠΟ με κεφαλαία γράμματα, άνοιξαν το απύλωτο στόμα τους για να τον καταγγείλουν!».

«Θρασύτατος και απάνθρωπος ο Σκουρλέτης»

Με ιδιαίτερα αιχμηρούς χαρακτηρισμούς, ο κ. Αμβρόσιος υποστηρίζει ότι «τα τυφλά αυτά ανθρωπάρια στην ψυχή τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ αισθήματα! Κυριαρχούνται από κακίαν! Άνοιξαν, λοιπόν, το απύλωτο στόμα τους και έχυσαν όλο το δηλητήριο, που υπάρχει στην ψυχή τους!».

Μάλιστα, χαρακτήρισε «θρασύτατο και απάνθρωπο τον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος επικοινώνησε με τη Μητρόπολη το 2017, όταν παρέστη στα Καλάβρυτα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

«Του υπενθυμίζουμε επίσης, ότι η επίσκεψις εκείνη έμεινε πια στην ιστορία, επειδή με περισσή ασέβεια απώθησε το ιερό Ευαγγέλιο, το οποίο του επιδείξαμε, εξηγώντας το είναι το μοναδικό ιερό αντικείμενο, που διεσώθη, όταν ο Μητροπολιτικός Ναός καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά, που έβαλαν τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής και έκαψαν την πόλη, αφού προηγουμένως εξετέλεσαν όλους τους άρρενας κατοίκους των Καλαβρύτων!», γράφει μεταξύ άλλων.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κυρίας Ακρίτα ερέθισε πρόσωπα της Κοινωνίας μας»

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων εξαπέλυσε βολές εξαπέλυσε και κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, που επίσης άσκησε κριτική στον κ. Κουρουμπλή για την επίσκεψή του.

«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα. Πρόκειται για τον κ. Οδυσσέα Τσολογιάννη, ο οποίος επικαλέσθηκε τη παρέμβαση του κ. Εισαγγγελέως: «ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;» «Κύριοι εισαγγελείς, απαιτούμε την παρέμβασι σας για να συγκρατήσετε την Συριζαιοαναρχική αλητεία, που καθ' υπέρβασι εξουσίας, σπαταλούν, ρημάζουν και καταστρέφουν....», αναφέρει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψυχορραγεί»

Ο Μητροπολίτης ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψυχορραγεί και «γι΄ αυτό και επαναστάτησαν εναντίον μας! Οι γνωστοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ υπερέβησαν, λοιπόν, κάθε όριο ευπρεπείας! Ποιός θα περίμενε, ότι θα εφοβούντο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ένα άσημο και μάλιστα γηραιό Μητροπολίτη; Τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, διότι, χωρίς να το αξίζουμε, μας ανέδειξαν σε ένα τόσο ισχυρό δημόσιο πρόσωπο! Διερωτώμεθα: Ώστε, λοιπόν, Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, μας τρέμουν; Δόξα τω Θεώ! Κινδυνεύουν, όπως αποδείχθηκε ήδη, να πάθουν συγκοπή στην καρδιά τους μόνο από την θέα του ταπεινού μας προσώπου! Βλέπετε, όταν κάποιος ψυχορραγεί, τότε βγάζει άναρθρες κραυγές!».

«Ο Τσίπρας προεκλογικά έλεγε μεγάλα λόγια»

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν παραλείπει να παραπέμψει ξανά σε επαινετικό του κείμενο για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα το 2015.

«Τότε ήμασταν καλός! Ήμασταν θαυμαστής του ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί αυτή η στάση; Απλούστατα, διότι ο κ. Τσίπρας προεκλογικά έλεγε ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! Ήταν η εποχή, που ολόκληρο το πολιτικό φάσμα είχε απογοητεύσει τον Ελληνικό Λαό! Οπότε ο κ. Τσίπρας τότε επρόβαλε ως η αναπάντεχη ΕΛΠΙΔΑ του Ελληνικού Λαού!», σημειώνει, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό για τη στάση του απέναντι στην εκκλησία.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο κ. Σκουρλέτης και η κυρία Ακρίτα κατόρθωσαν να προσφέρουν στον κ. Κουρουμπλή την πιο μεγάλη διαφήμιση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

12
σχόλια
 1. avatar Σκοταδιστης Αμβρόσιος

  Τα ρασα που φορας είναι μαυρα σαν την ψυχη σου τρελογερε φασιστα.
  Εχεις απλυτο δηλητήριο που σταζει απο κακία.
  Οι πύλες της κόλασης είναι ανοικτές για σενα και σου αξιζουν.

 2. avatar Αμβρόσιε

  Μην χάνεις τον χρόνο σου ασχολούμενος
  με την Ακρίτα..η θειά διακατέχεται από
  αμφισβήτηση της προσωπικότητάς της και
  νοιώθει την ανάγκη να μπουρδολογεί.
  Απλά γράφτην...
  ..

  .

 3. avatar ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ

  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ??

 4. avatar Μλμλμλ

  Φασίστα ταλιμπάν..... Ούτε σάλιο σου πρέπει.

 5. avatar ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΕ ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ μετα το ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ του

  ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ! Ε ! ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ μαυρισμα που σου χρειαζεται ! Τοσα χρονια μας εκανες και τον αριστερο Τωρα πηγαινε στον Αμβροσιο να σε παρει μαζι του στη Κολαση !

 6. avatar Εν Κουλη

  ΝΔ:εξω οι δημοσιοι υπαλληλοι εκτος απο τους παπαδες....ειναι δικοι μας!!!

 7. avatar Stateless

  «Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή!"
  Αντίθετα με έναν άντρα που δεν οφείλει.
  Γι αυτό σαλτα και........ ουγκανογερε.

  1. avatar ΝΕΜΕΣΙΣ2024

   ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

  2. avatar Τεο.π

   Σώπα ρε μεγάλε υπερασπιστή των γυναικών mindless ... ( δεν χρειάζονται την υπεράσπιση σου οι γυναίκες) . Το πρώτο σχόλιο το είπε ο Αμβροσιος (μια γυναίκα οφείλει να ειναι σεμνή) έστω αυτή ειναι η άποψη του.. το δεύτερο που συμπεραίνεις εσυ ( οτι συνεπάγεται πως ο άντρας δεν πρέπει να ειναι σεμνός ) δεν το είπε πουθενά και δεν τεκμερεται κι όλας απο τον λόγο του. Αλλά στην διαστρέβλωση τα τσιριζακια είστε πρώτα !!!

 8. avatar criskalts

  Όταν ο Κουρουμπλής συναντά τον Αμβρόσιο είναι αντιδραστικός και σκοταδιστής.
  Όταν ο μικρός ψεύτης αλιέξης αφήνει λευκά περιστέρια στα Θεοφάνια είναι απλώς ηγέτης...
  ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ

 9. avatar λκρυος

  Την αφορμή την έσωσες εσυ πάτερ.Ανθρωπος της εκκλησίας δεν νομιμοποιείσαι να προτρεπεις ναφτυνονται συνάνθρωποι μας για προσωπικες τους επιλογες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει