Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η κ. Κατσαρά – Σπυροπούλου διεκδικεί ψήφο στις δημοτικές εκλογές στη Ρόδο, με το συνδυασμό «Με δύναμη για τη Ρόδο», του Αντώνη Καμπουράκη.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «κινητήρια δύναμη μου είναι η όρεξη να εργαστώ και να δραστηριοποιηθώ για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειες μας.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει ικανότητες να βελτιώσει το νησί που αγαπά, τη Ρόδο μας».

Σύμφωνα με το βιογραφικό που δημοσίευσε το dimokratiki.gr η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου.

Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά.