Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με σποραδικές βροχές στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά προβλέπονται για σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου.

Άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική 

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βραδύ. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 

καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

καιρός: λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βραδύ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βραδύ. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βραδύ. Στα νότια από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αύριο Κυριακή 31-03-2019

Γενικά αίθριος αναμένεται για αύριο ο καιρός σε δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Αττική 

καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το απογευματινές νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 

καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελαχίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη 

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.