Μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Νέο Κόσμο, όπου μητέρα και το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Σήμερα, στο σημείο βρίσκει κανείς λουλούδια και ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη. Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε τη μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη, όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύζυγός κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος και είχε βάλει μάλιστα από μέσα τον σύρτη, ώστε να μην μπορέσει να μπει στο σπίτι ο σύζυγός της που επέστρεψε εκείνη την ώρα.