Την Κιβωτό Μυτιλήνης υποδέχεται αυτό το Σαββατοκύριακο η Αθήνα με ένα μπαζάρ που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου για όσους δεν θα προλάβουν αυτό το διήμερο.

Η «Φωλιά του Τσίνο» θα φιλοξενήσει το μπαζάρ για τα αδέσποτα της Κιβωτού. Έτσι, το Σάββατο, 15 και την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, το μπαζάρ θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 21:00.

Σε αυτό το μπαζάρ θα διατεθούν τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα χειροποίητα δώρα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να βρείτε απίθανα προϊόντα, χειροποίητα δώρα και κοσμήματα, γούρια για τη νέα χρονιά, κρασιά και καινούργια επώνυμα ρούχα σε χαμηλές τιμές.

Μπορείτε ακόμη να βρείτε παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε προσφορές. Στο μπαζάρ θα διατίθενται ακόμη βιβλία, cd, dvd, παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα προϊόντα.

Υπάρχουν όμως και οι εκπλήξεις. Στην λαχειοφόρο που ο λαχνός κοστίζει 3 ευρώ ενώ υπάρχει και προσφορά για δύο λαχνούς στα 5 ευρώ κληρώνονται εκείνη τη στιγμή αρκετά δώρα όπως για παράδειγμα διαμονή σε ξενοδοχεία της Σκιάθου, της Πάρου, στην Αράχοβα και αλλού.

Επίσης κληρώνονται προσκλήσεις σε θέατρα, δείπνα σε εστιατόρια, σπα, καλλωπισμοί για σκυλιά, συνδρομές σε γυμναστήρια.

Όσοι πάντως επιθυμούν να ψωνίσουν από το μπαζάρ, οι τιμές των ειδών pet του καταστήματος θα έχουν προσφορά -20%.

«Βοηθήστε μας να περιθάλψουμε τα 45 ζωάκια που έχουμε στο χώρο μας, καθώς επίσης να συνεχίσουμε το έργο μας με τις στειρώσεις, υιοθεσίες, περίθαλψη και φροντίδα όσων περισσότερων αδέσποτων πέφτουν στην αντίληψή μας, ενισχύοντας και προωθώντας την προσπάθεια αυτή», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Κιβωτού.

Και σημειώνουν ότι μέσα στο 2012 πραγματοποιήθηκαν 180 στειρώσεις και υιοθετήθηκαν 95 από 210 ζωάκια που φρόντισαν.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, η Κιβωτός έχει περιθάλψει περίπου 1.300 περιστατικά και θέλουν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους.