Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες δρομολογιακές γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.

Από το πρωί δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα για Κυκλάδες, ενώ κλειστές παραμένουν οι γραμμές Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Καθυστερήσεις στο «Μακεδονία»

Καθυστερήσεις στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων σημειώνονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω της χαμηλής νέφωσης σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα μία πτήση από Λάρνακα δεν προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα και καθυστερήσεις παρατηρούνται σε αφίξεις από άλλους προορισμούς, ενώ οι αναχωρήσεις διεξάγονται κανονικά όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς η χιονόπτωση ξεκίνησε σχετικά αργά. Το πρόβλημα παραμένει η χαμηλή νέφωση, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου.