Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς, χθες το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί απλώς ο θάνατός του σε ηλικία 24 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 24χρονος Πατρινός υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον Οκτώβριο. Το περιστατικό διαδραματίστηκε γύρω στις 22:00, όταν ξύπνησε για το προσκλητήριο. Εκείνη τη στιγμή ένιωσε μια αδιαθεσία, κατέρρευσε και διακομίστηκε άμεσα στο 401. Ωστόσο, εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και απλώς ανακοίνωσαν τον θάνατό του.

Ο εκλιπών ήταν αθλητής μπάσκετ, ο οποίος για πολλά χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα, ο οποίος εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο…».