Πλήθος κόσμου διασκέδασε την Παρασκευή στο Athens Metro Mall, παρακολουθώντας από τις έξι το απόγευμα τις εκδηλώσεις που είχαν σχεδιαστεί για τα δύο χρόνια του αγαπημένου εμπορικού κέντρου. Ήταν ένα πάρτι γεμάτο γλυκές εκπλήξεις, μουσική και πολλά δώρα.

Η Ελένη Ψυχούλη και ο chef Ανδρέας Λαγός έφτιαξαν ζωντανά την υπέροχη τούρτα για τα γενέθλια του εμπορικού και ο χώρος πλημμύρισε αρώματα πορτοκαλιού, δυόσμου και φρούτων του δάσους. Το δίδυμο των παρουσιαστών κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, με μυστικά από τη συνταγή της τούρτας και χρήσιμες συμβουλές για την κουζίνα.

Τα κεράκια έσβησαν δεκάδες παιδάκια συντροφιά με τη Βίκυ Καγιά, ambassador του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάνοντας όλοι μαζί μια ευχή για τα παιδιά του κόσμου.

Το γενέθλιο πάρτι ολοκληρώθηκε με το live performance του αγαπημένου καλλιτέχνη STAN, ο οποίος παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Ότι πιο όμορφο έχω δει» αλλά και γνωστές, αγαπημένες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό με το δικό του μοναδικό τρόπο.