Μπουτάρης: Δεν θα δεχθώ να μείνει η πόλη ακυβέρνητη τους επόμενους μήνες

«Αναλάβαμε ένα έργο που πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της θητείας μας»


ΕΛΛΑΔΑ
20:19
11/02/2019
Μπουτάρης: Δεν θα δεχθώ να μείνει η πόλη ακυβέρνητη τους επόμενους μήνες
6
loading

Αιχμές κατά των δημοτικών συμβούλων, ιδιαίτερα της συμπολίτευσης, που καταψήφισαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης δύο κρίσιμες επιλογές της διοίκησης (τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσίας, κατόχου πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας), διατυπώνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι «και στις δύο περιπτώσεις, υπερίσχυσαν προσωπικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, μπροστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, και λησμονήθηκε ότι πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής διοίκησης είναι το συμφέρον της πόλης και των πολιτών» και προσθέτει ότι «οι αρνητικές θέσεις που πλειοψήφησαν περιλαμβάνουν και τις ψήφους των νοσταλγών του Χίτλερ και ότι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση συνδικαλιστές εργαζόμενοι δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής».

«Θα μπορούσα να καταλάβω τη στάση της αντιπολίτευσης, η οποία συστηματικά αδιαφορεί για την πρόοδο της πόλης, καταψηφίζοντας - χωρίς επιχειρήματα - τις προτάσεις της σημερινής διοίκησης. Δυστυχώς, στη στάση αυτή συμπαρατάχθηκαν και στελέχη της «συμπολίτευσης» για να κερδίσουν, όπως ίσως πιστεύουν, «εκλογική πελατεία», αν και έχουν καθήκον - μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019 - να υπηρετούν την πόλη και να υποστηρίζουν το έργο της διοίκησης με την οποία και για την οποία αναδείχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι», επισημαίνει.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία. Ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεχάσω τις αρχές και τις απόψεις μου για τις προτεραιότητες της δημοτικής διοίκησης, ούτε θα δεχθώ να καταλυθεί η λειτουργία του δήμου και να μείνει η πόλη ακυβέρνητη τους επόμενους μήνες, επειδή ορισμένοι είναι κοντόφθαλμοι και συμπεριφέρονται ανέντιμα. Αναλάβαμε ένα έργο που πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της θητείας μας», καταλήγει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Ελεος!

  ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, Μπουτάρη κι'άσπρο πάτο!

 2. avatar ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ

  Μόλις σε βλέπω μου έρχεται αυθόρμητα το........ΟΥΣΤ [...]......

 3. avatar ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΟΡΑ...! ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙ! ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΣΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;

 4. avatar Τι μας λέει αυτό

  Παππού!!!! Ξύπνησες;!!!!

 5. avatar Ανδρέας Φιλόπουλος

  Καλύτερα ακυβέρνητη παρά στο τιμόνι της ένας μπεκρής ανθέλληνας. Λιγότερα θα πάθει η πόλη!

 6. avatar Ομάδα Διαδικτυακής Προώθησης Θέσεων

  Θεσσαλονικείς! Υπομονή. Σε λίγους μήνες η πόλη θα έχει έναν πραγματικό κόσμημα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης τον κ. Ταχιάο. Αυτοδημιούργητος, εξαιρετικός επαγγελματίας και άξιο τέκνο της ''Νύμφης του Θερμαϊκού'' θα επικρατήσει εύκολα της -συμπαθούς για κάποιους- κ. Νοτοπούλου από τον πρώτο γύρο. Θα δείτε αμέσως την διαφορά από τον αριστερό Μπουτάρη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει