Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες η οποία αποκαλύφθηκε ότι φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 20χρονου από την Αλβανία που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η γιαγιά της 19χρονης μίλησε στο Open και την εκπομπή Top Story έσπασε την σιωπή της λέγοντας αρχικά ότι «Ο γιος μου μού το είπε. Ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο».

Συνεχίζοντας η γυναίκα συμπλήρωσε ότι «το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Αλλά έπρεπε να γίνει αυτό για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός».

Στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες από τις συνθήκες του βιασμού: «Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: “Έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική”. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Εκείνη δεν ήθελε και την χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, την βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για την κατάσταση της 19χρονης η γιαγιά του τέλος ανέφερε ότι δεν την έχει δει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι μίλησαν ορισμένες φορές, αλλά δεν ήξερε τίποτα, ούτε της είχε πει το παραμικρό.