Την απόφασή του να ξαναβουτήξει στα παγωμένα νερά του Μαλιακού την ημέρα των Θεοφανίων, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Επισημαίνει το γεγονός της αποχώρησής του με ψηλά το κεφάλι από το Δήμο και σαν ευλογία για τον αγώνα που θα δώσει για την Περιφέρεια, προτρέποντας σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών και να γίνονται πιο δυνατοί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ήταν Θεοφάνεια, μεγάλη γιορτή για τους χριστιανούς.

Ο δήμος με τίμησε δεόντως. Είπα για το καλό, να βουτήξω για το σταυρό. Τώρα θέλοντας  ξανά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το δήμο και να πάρουμε ευλογία για καλό αγώνα προς τη περιφέρεια, θα βουτήξω ξανά.

*Υ.Γ.: Εξακολουθεί παράλληλα να ’ναι  ένα παράδειγμα-μήνυμα σε όλους που έχουν προβλήματα υγείας, πως όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς».

Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Απόστολου Γκλέτσου το 2012:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.