Αρτοποιοί στηρίζουν μαθητές στην Ξάνθη

Προσφέρουν δεκατιανό στα παιδιά που υποσιτίζονται


ΕΛΛΑΔΑ
17:46
30/10/2012
Αρτοποιοί στηρίζουν μαθητές στην Ξάνθη
3
loading

Λύση για δεύτερη χρονιά δίνει στο πρόβλημα υποσιτισμού των μαθητών της Ξάνθης η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη συνδρομή των αρτοποιοιών του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Συνολικά δεκαεννέα αρτοποιοί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των μελών της Ομάδας για την προσφορά δεκατιανού γεύματος σε μαθητές που υποσιτίζονται. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα παιδιά αυτά διανέμεται κάθε πρωί ένα κουλούρι ή άλλου είδους αρτοσκεύασμα σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διατροφής τους.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή που διενήργησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς περισσότερα από 300 παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία της περιοχής υποσιτίζονται, λόγω της οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών να τους παρέχουν πρωινό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar JT

    ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΟ...ΡΕ ΚΟΛΑΤΣΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ 70% ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ,ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΡΕ ΜΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ...

  2. avatar shellocker

    Μπράβο σε αυτή την προσπάθεια !

  3. avatar http://www.antoniskepseismou.blogspot.com/

    ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες με καρδιά!!! η πολιτεία γιατί δεν κάνει κάτι... και οι υπόλοιποι από το υστέρημα τους βάζουν!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει