Ξέσπασε η μητέρα του άνδρα που συνελήφθη καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος οδηγού ταξί.

«Έχει γίνει κανιβαλισμός, δηλαδή έλεος ρε παιδιά! Έλεος! Όχι βρε παιδιά… έλεος! Αν είστε γονείς δηλαδή» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 29χρονου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορουμένου Γιώργος Ράπτης, τονίζει ότι ακόμη «δεν έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων, των αποδεικτικών εγγράφων. των αποδεικτικών μέσων, οι καταθέσεις των μαρτύρων. Και σε μια κατηγορία η οποία είναι παντελώς αόριστη και έωλη και αναπόδεικτη».

«Δεν αισθανόμαστε καλά φυσικά σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά» είπε χθες μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ ο πατέρας του 29χρονου.

«Πώς αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι; Το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε ένα βιασμό για να “βγει” στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί, έτσι το αντιμετωπίζουμε» είπε στη συνέχεια ο πατέρας του 29χρονου που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος οδηγού ταξί.