Καταιγίδα σάρωσε το λεκανοπέδιο της Αττικής τα χαράματα της Τετάρτης. Η ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε μετά τις 05:00 το πρωί.

Όπως είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ, το πρωινό της Τετάρτης στην Αττική θα έχει πρόσκαιρες καταιγίδες και τοπικές βροχές.

Στο κέντρο της Αθήνας, ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα, ενώ και σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων και στα νότια η βροχόπτωση ήταν ισχυρή.

Για σήμερα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, φαινόμενα που σταδιακά θα περιοριστούν στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν σχεδόν παντού.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο θα κυμανθεί από 11 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 7 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 20 και τοπικά 21 στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 20 στο Βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 23 και τοπικά 24 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες έως 4 με 5 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.