Αναβαθμίζονται και τα μηχανήματα παλαιότερης τεχνολογίας στους σταθμούς του μετρό

Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών


ΕΛΛΑΔΑ
18:56
11/10/2018
Αναβαθμίζονται και τα μηχανήματα παλαιότερης τεχνολογίας στους σταθμούς του μετρό
2
loading

Καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών του μετρό θα φέρει η αναβάθμιση των εκδοτικών μηχανημάτων παλαιότερης τεχνολογίας δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ Γιώργος Θωμόπουλος. Όπως λέει έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δοκιμές διαλειτουργικότητας, οι οποίες ήταν επιτυχής.

Σύμφωνα με τον κ. Θωμόπουλο το πρόβλημα με τις ουρές εντοπίζεται, σε αυτή τη φάση, στις πρώτες ημέρες κάθε μήνα όταν οι επιβάτες σπεύδουν μαζικά να ανανεώσουν τις κάρτες ή τα πολλαπλά εισιτήρια που χρησιμοποιούν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι τα μηνιαία έσοδα απο την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχουν αυξηθεί κατά 10 με 12,5% ακολουθώντας αυξητική τάση.

Επιβεβαιώνει ότι η ΣΤΑΣΥ εξετάζει τις δυνατότητες (οικονομικές και τεχνικές) επέκτασής της και στο σιδηροδρομικό δίκτυο αξιοποιώντας την εμπειρία της. Εξηγεί δε ότι ήδη η εταιρεία συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία μιας νέας γραμμής ελαφρού μετρό στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

Επίσης ανακοινώνει ότι αυτή την περίοδο εξετάζεται από την ΣΤΑΣΥ η στοχευόμενη αναβάθμιση υποσυστημάτων των συρμών της Γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) που έχουν εξαντλήσει το όριο της ζωής τους, με τρόπο ώστε αυτός να παραταθεί για τουλάχιστον 15 με 20 χρόνια.

Παράλληλα εξετάζεται η αναβάθμιση της γραμμής από το Νέο Φάληρο μέχρι τον σταθμό του Πειραιά και η μερική υπογειοποίηση της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Λουκανικος1

    Βάλτε δυνατότητα αγοράς και επαναφόρτισης απο το ιντερνετ!!!!! Την τεχνολογία μου μεσα...

  2. avatar SER 30

    '' δοκιμές διαλειτουργικότητας '' ΜΕΓΑΛΕΣ [...] ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΑ '' όταν οι επιβάτες σπεύδουν μαζικά '' ΑΜ ΠΟΤΕ ΘΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΙ Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ . '' έχουν αυξηθεί κατά 10 με 12,5% '' ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΟΥ . '' η εταιρεία συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία μιας νέας γραμμής ελαφρού μετρό στην πόλη της Ιερουσαλήμ.'' ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ / ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ . ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΤΕΜΟ ? ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΥΛΑΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ [...] ΣΑΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει