Η Αχέντ Ταμίμι στο φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ

Η Παλαιστίνια αγωνίστρια θα βρεθεί στο Πάρκο Τρίτση το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑ
15:32
19/09/2018
Η Αχέντ Ταμίμι στο φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ
32
loading

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η 17χρονη Παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι, καθώς και η οικογένειά της θα πάρουν μέρος στις κεντρικές εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ», το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, εξέδωσε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η ΚΝΕ, «η απαγόρευση εξόδου από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την Αχέντ και την οικογένειά της που επέβαλε η κατοχική δύναμη του Ισραήλ άρθηκε ύστερα από καταγγελίες και διαμαρτυρίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και ύστερα από μεγάλη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης».

«Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και το λαό της Αττικής να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ μας. Με τη μαζική παρουσία τους εκεί να υποδεχθούν την οικογένεια Ταμίμι που μαζί με τον παλαιστινιακό λαό δίνουν ένα δίκαιο αγώνα για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

32
σχόλια
 1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1 από 2)Επειδή διαβάζω την Αγία Γραφή+ πιστεύω ότι ο Ιησούς Χριστός που ήταν Υιός Θεού που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες και αναστήθηκε θέλω να σου πω ότι εμένα με ενδιαφέρει η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Ο Θεός είναι αλήθεια και δικαιοσύνη και θέλει όσοι πιστεύουν σε Αυτόν να εφαρμόζουμε την δικαιοσύνη Του χωρίς πρόσωποληψεία και πονηριά. Όπως εξηγώ και παρακάτω το πρόβλημα με τον φίλο και συμπαθεστατο παλαιστινιακό λαό είναι οι φανατικοί μωαμεθανοί ηγέτες του. Ίσως δεν το καταλαβαίνεις τι σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή των ανθρώπων αυτής της περιοχής η μωαμεθανικη θρησκεία και πόσο πολύ επηρεάζει την ζωή των ανθρώπων εκεί. Το μίσος που έχουν οι μωαμεθανοί στην καρδιά τους προς τον καθένα που δεν είναι μωαμεθανός δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα αν δεν το έχεις ζήσει. Αυτό το μίσος είναι ο λόγος που δεν υπάρχει ειρήνη+δεν θα υπάρξει ποτέ. Αν οι Παλαιστίνιοι θέλουν να ζήσουν και να ευτυχισουν+να προοδευσουν πραγματικά πρέπει να αποκυρηξουν το μίσος, να διακηρύξουν ότι θέλουν να ζήσουν ειρηνικά και σε καλή γειτονία με ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ και ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας προς τους πολίτες του Ισραήλ. Αν γινόταν αυτό σήμερα τότε από αύριο θα υπήρχε ειρήνη στην περιοχή, το κράτος του Ισραήλ θα άφηνε ελεύθερους τους Παλαιστίνιους να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλο το Ισραήλ+ να εργάζονται και ο λαός Ισραήλ θα προοδευε και θα ευημερούσε όπως είναι τώρα ο λαός Ισραήλ. Τότε θα καταλάβαιναν όλοι τι ρόλο παίζει η Χαμάς+οι φανατικοί μωαμεθανοί.

 2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2 από 2) τα γράφω όλα αυτά για να εξηγήσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν το έχουν οι Ισραηλινοί αλλά οι φανατικοί και διεφθαρμένοι μωαμεθανοί ηγέτες της Χαμάς. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτο και νομίζετε ότι ειρήνη θα έρθει αν το Ισραήλ σταματήσει να προστατεύει τα σύνορα του και την ασφάλεια των πολιτών του τότε είστε μακριά από την αλήθεια και την πραγματικότητα και σίγουρα δεν βοηθάτε τους Παλαιστίνιους να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια και την πραγματικότητα και να κάνουν τα σωστά βήματα για την ειρήνη στην χώρα τους αλλά και την πρόοδο και ανάπτυξη την δική τους και των παιδιών τους. Το συμφέρον των Παλαιστινίων είναι να πετάξουν έξω από την χώρα τους όλους τους φανατικούς μωαμεθανούς ηγέτες και να κάνουν ειρήνη και συνεργασία με το λαό Ισραήλ. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για τους ίδιους. Το ΚΚΕ , η ΚΝΕ και κανένας νοήμονας άνθρωπος που θέλει την ειρήνη και την ευημερία των ανθρώπων να μην πεφτει στην παγίδα των φανατικών μωαμεθανών της Χαμάς πως για όλα φταίει το κακό Ισραήλ ενώ οι Παλαιστίνιοι είναι πάντα οι αθώοι και τα θύματα. Το Ισραήλ κάνει το λιγότερο που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει την ύπαρξη του στην περιοχή. Οποιοσδήποτε άλλος λαός θα είχε εξαφανίσει και θα είχε εκδίωξει τελείως τους Παλαιστίνιους από την περιοχή αυτή, από τον πρώτο κιόλλας χρόνο της δημιουργίας του, με τα προβλήματα που δημιουργούν οι φανατικοί μωαμεθανοί στους άμαχους πολίτες του Ισραήλ. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

 3. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Δεν θεωρώ ότι το κράτος του Ισραήλ είναι σωστό+δίκαιο σε όλα όσα κάνει. Όμως αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι+ακριβείς το κράτος του Ισραήλ είναι χιλιάδες φορές πιο δίκαιο +πιο φιλάνθρωπο από την ηγεσία των φανατικών μωαμεθανών που διοικούν τους Παλαιστίνιους. Γιατί οι φανατικοί μωαμεθανοί δεν θέλουν καθόλου ειρήνη με το Ισραήλ ούτε δέχονται να υπάρχουν δύο ανεξάρτητα κράτη που θα συνυπάρχουν όμορφα, ειρηνικά+ αγαπημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Δυστυχώς υπάρχει ένα σατανικό πνεύμα στους φανατικούς μωαμεθανούς (που αν δεν έχεις διαβάσει το κοράνι δεν μπορείς να καταλάβεις). Εμείς στην δύση νομίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται όπως εμείς. Ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί +θέλουν την ειρήνη+την πρόοδο των ανθρώπων +του λαού τους. Όμως με τους μωαμεθανούς δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι διεφθαρμένοι +φανατικοί μωαμεθανοί ηγέτες των Παλαιστινίων προτιμούν να έχουν το λαό να υποφέρει+να καλλιεργούν το μίσος για το Ισραήλ ακόμα+ στα μικρά παιδάκια προκειμένου να είναι αυτοί στην εξουσία. Ομως το συμφέρον του παλαιστινιακού λαού είναι να πετάξει έξω από την χώρα του όλους τους φανατικούς ηγέτες της Χαμάς+ άλλων μωαμεθανικών οργανώσεων. Να κάνει ειρήνη με το Ισραήλ. Να χτίσουν μέτρα ειρήνης, φιλίας+ειρηνικής συνύπαρξης με το Ισραήλ.Τοτε ο παλαιστινιακός λαός θα αρχίσει να εργάζεται και να προοδεύει, αυτός+ τα παιδιά του.Τότε οι Παλαιστίνιοι θα καταλάβουν ότι τόσα χρόνια υπέφεραν όχι εξαιτίας του Ισραήλ αλλά εξαιτίας των δικών τους ηγετών+ αυτό δεν θέλουν να γίνει οι φανατικοί μωαμεθανοί.

 4. avatar Η ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή μέσα από τις αφίσες του και φωτογραφίες

  «Ήμουνα νιος και γέρασα… Μεταπολίτευση του ’74, η Ελλάδα βγαίνει από το γύψο μετά από επτά χρόνια δικτατορίας. Οι παλιότεροι θα τα θυμούνται: ένας πολιτικός – πολιτιστικός οργασμός, συναυλίες που γέμιζαν ολόκληρα γήπεδα, άνθιση στο πολιτικό βιβλίο, φεστιβάλ των νεολαιίστικων οργανώσεων.
  Ένα απ’ αυτά, το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, που ξεκίνησε το 1975, άντεξε στο χρόνο, ωρίμασε, συνεχίζει την πορεία του. Πότε πέρασαν κιόλας σαράντα χρόνια! Πάντα όμως φρέσκο, μια όαση πολιτισμού, ένας θεσμός πια για τη χώρα μας. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει Έλληνας που να μην έχει περάσει μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του είτε από τις κεντρικές εκδηλώσεις της Αθήνας είτε από τις δεκάδες χιλιάδες προ-φεστιβαλικές και φεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την Ελλάδα.

  Ευκαιρία λοιπόν για ένα μικρό αφιέρωμα στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, μέσα από τις αφίσες του και φωτογραφίες – Λίγες είναι αυτές που δεν μπορέσαμε να βρούμε (Η παρούσα ανάρτηση είναι αναδημοσίευση, συμπληρωμένη με νέα στοιχεία, από μια παλιότερη σελίδα που διατηρούσαμε κάποτε στο διαδίκτυο)....
  [...]

 5. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Πιστεύω αν πήγαινε η ταμιμι και ο μιχαλολιακος στη Γερμανία πιο πιθανό να πέρναγαν τον μιχαλολιακο για παλαιστινιο και να τον τουλουμιαζαν παρά την κοπέλα

 6. avatar Το δίκαιο ολάνθιστο περιβόλι – Για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ 2

  Μα ο Νους ετούτων των παιδιών χρυσάφι
  στάλα-στάλα των ωκεανό του φτιάχνει
  τα όπλα του με πόθους του Λαού τα βάφει
  το πόστο του για την μάχη πιάνει.

  Κι ο αγώνας τους σκληρός, ματωμένος, μακελάρης
  στο κορμί και στην συνείδηση ο πόλεμος φρικτός
  ο στόχος της Ανατροπής, ενάντιος, δρασκελάρης
  μα νικηφόρα τα ατσαλώνει ο ταξικός σκοπός!

  Χρήστος Δημούλας- ΚΟΒ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

 7. avatar Το δίκαιο ολάνθιστο περιβόλι – Για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ 1

  Ετούτα τα συντροφικά παιδιά
  που διαβαίνουνε γκρεμούς σαν ακροβάτες
  συνεχώς στις χούφτες τους βαστάνε μιά φωτιά
  που κατάσαρκα καρβουνιάζει λιποτάκτες.
  Αυτό εδώ, το συνειδητό ανθρωπομάνι
  που καταιγίδες το γεμίζει ο καιρός
  μέσα του καρπίζει το ρουμάνι
  που θα παιχτεί της ζωής του ο χορός.

  Γέλιο δολοφόνων, τους στενεύει τον κλοιό
  πιάνει τις πόρτες τους κι ειρωνικά καγχάζει
  τους τάζει πάντα ένα τίποτα, αδιέξοδο και πονηρό
  δόλωμα αιώνια γνωστό που στο γόνατο τα σφάζει.

  Ετούτο εδώ το δίκαιο, ολάνθιστο περιβόλι
  που αγώνας και λαχτάρα του να απλωθεί παντού
  συθέμελα σπαράζεται στης αδικιάς το βόλι
  που του διαβάλλει αδιάκοπα το λογικό του Νού.

 8. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Μπράβο στο ΚΚΕ. Οι υπόλοιποι ξύδι

 9. avatar νδ=πασοκ=συριζανελ

  Φέτος είχε περισσότερο κόσμο

 10. avatar νίκησε η ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη

  _Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας, Αχέντ Ταμίμι και της μητέρας της και την επιστροφή τους στην οικογένειά τους.
  _ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Να απελευθερωθεί άμεσα η Άχεντ Ταμίμι
  _ΠΑΜΕ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι
  _ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ, Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία
  https://www.youtube.com/watch?v=kH8TuEeZim4

 11. avatar Ξεκινάει το Φεστιβάλ.

  http://www.katiousa.gr/wp-content/uploads/2018/09/fest1.jpg
  http://www.katiousa.gr/wp-content/uploads/2018/09/6-3.jpg
  http://www.katiousa.gr/wp-content/uploads/2018/09/42111205_261293677860245_8127915871818481664_n.jpg

 12. avatar Ξεκινάει το Φεστιβάλ. Θα πάμε ε; 3

  Σε αυτό το φεστιβάλ που κάθε χρόνο περνάει χιλιάδες κόσμου. Θα είμαστε εκεί, γιατί εκεί είναι η θέση μας.

  Ακολουθεί ένα φωτογραφικό ρεπορταζ από το χώρο του Φεστιβάλ, λίγες ώρες πριν ανοίξει τις πύλες του και υποδεχτεί χιλιάδες κόσμου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον 20-21-22
  Και δύο φωτογραφίες από τις πρόβες της θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ που θα ανεβάσει την παράσταση “Φως που Καίει” εμπνευσμένη από το έργο του Βάρναλη.
  http://www.katiousa.gr/wp-content/uploads/2018/09/fest4.jpg
  http://www.katiousa.gr/wp-content/uploads/2018/09/fest5.jpg

 13. avatar Ξεκινάει το Φεστιβάλ. Θα πάμε ε; 2

  Σε αυτό το φεστιβάλ θα είμαι παρούσα. Από βρέφος στην κοιλιά της μάνας μου, μέχρι και στα τώρα και ναι, η συγκίνηση είναι μεγάλη. Στις μνήμες από στησίματα του φεστιβάλ ως επιρροή και μετέπειτα ως μέλος της ΚΝΕ. Βρέθηκα στο χώρο και συγκεκριμένα στο στήσιμο όλης αυτής της κόκκινης πολιτείας, που δεκαετίες τώρα είναι δουλειά όλων των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

  Είναι η χρέωση μετά το πέρας των μαθημάτων στο σχολείο, είναι λίγο πριν το φροντιστήριο, είναι η βάρδια μετά τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και στη σχολή, είναι μετά το μεροκάματο, είναι σε κάποιο ρεπό, είναι στις μέρες της ανεργίας, είναι εκεί που ο παππούς κι η γιαγιά λέει δεν μπορώ να κρατήσω αυτές τις μέρες τα εγγόνια, είναι μετά το μαύρο μεροκάματο του μετανάστη.

  Για τα γέλια και τα πειράγματα, για τα τραγούδια, για το διάλειμμα για ξεκούραση πριν χτυπήσουν πάλι τα σφυριά, για το φλερτ, για την υπόθεσή μας, για το χρέος, για την τιμή, για τον κόσμο που ονειρευόμαστε, για αυτά που δε μας χαρίζονται, για τη ζωή που μας ανήκει, για την Τάξη μας.

 14. avatar Ξεκινάει το Φεστιβάλ. Θα πάμε ε; 1

  Επιτέλους αύριο φτάνει η μέρα που αρκετοί περιμέναμε. Είναι το μόνο φεστιβάλ που δε χρειάζεται να διευκρινίσεις σε ποιο αναφέρεσαι. Ένα είναι το Φεστιβάλ -ένα είναι το Κόμμα… Είναι θεσμός δεκαετιών τώρα. Είναι υπόθεση της νεολαίας και του εργαζόμενου κόσμου. Όσων είναι στους ταξικούς αγώνες, όσων δεν σκύβουν το κεφάλι, όσων ονειρεύονται, όσων ελπίζουν, όσων σκέπτονται, όσων διστάζουν, όσων απογοητεύτηκαν, όσων μετάνιωσαν, όσων δεν τολμούν, όσων περιμένουν σωτήρες, όσων δε νιώθουν μόνοι, όσων ψάχνουν και ανησυχούν, όσων μελετούν την Ιστορία, όσων έχουν απορίες, όσων έχουν αντιρρήσεις, όσων ερωτεύονται, όσων αγωνιούν, όσων ταλαντεύονται, όσων σκέφτονται να κάνουν τώρα το βήμα και να διεκδικήσουν, όσων θέλουν να γλεντήσουν, όσων θέλουν να διασκεδάσουν, όσων θέλουν να ξεσκάσουν, όσων νιώθουν μόνοι.

  Για όλους αυτούς και για άλλους τόσους το Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, το 44ο αισίως, είναι σημαντικό φέτος και για άλλους δύο λόγους σταθμούς στην Ιστορία του εργατικού κινήματος. Είναι η μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια ίδρυσης του ΚΚΕ, καθώς και των 50 χρόνων της ΚΝΕ. Με σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!… Σίγουρος δρόμος… Τώρα είναι δίκός σου αυτός ο δρόμος!»

 15. avatar μεγάλη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης.

  Η απαγόρευση εξόδου από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την Αχέντ και την οικογένειά της που επέβαλε η κατοχική δύναμη του Ισραήλ άρθηκε ύστερα από καταγγελίες και διαμαρτυρίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καθώς και ύστερα από μεγάλη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης.

  Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και το λαό της Αττικής να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ μας. Με τη μαζική παρουσία τους εκεί να υποδεχτούν την οικογένεια Ταμίμι, που, μαζί με τον παλαιστινιακό λαό, δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής

 16. avatar Για τα μπάζα

  Από αστοιχείωτα τρολ της δεξιάς περιμένεις τίποτα καλύτερο; Το γράφει στο όνομά του... Μηδέν.

 17. avatar ΛΑΡΤΙΚΟΕΤΣΕΑ

  Καλο κουραγιο στις παπιες του παρκου.

 18. avatar Σκορακι

  Αφηστε την ταμιμι και πιαστε το ταχινι

 19. avatar !!

  Αγαπητά μου Κνιτάκια, σας πληροφορώ ότι η δις Ταμίμι ανήκει στην ακροδεξιά Σουννιτική οργάνωση Χαμάς. Την επόμενη φορά να καλέσετε τιμώμενο πρόσωπο τον Κασιδιάρη! Περαστικά σας!!!

  1. avatar Νυχτερίδα

   Έμπλεξες τη πτήση με τη στhση!! Οπότε μια ακροδεξιά τύπισσα αποδέχτηκε την πρόσκληση μιας κομμουνιστικής Νεολαίας!!! Όχι άλλο κάρβουνο......

  2. avatar Απάντηση σε: !!

   Άλλαξε τα, σε πειράζουν.

   Αγωνιστές ενάντια στους ισραηλινούς δολοφόνους, είναι οι οικογένεια Ταμίμι.

 20. avatar Ο Κομμουνιστής.

  Ρίγη συγκίνησης πανελλαδικά δημιουργεί ο ερχομός της τιμημένης λαϊκής αγωνίστριας και συντρόφου Άσε Ταμίμι στο τιμημένο φεστιβάλ του κόμματος του λαού!
  Μας δείχνει με το καθάριο γαλαζοπράσινο βλέμμα της τον δρόμο για συνέχιση της αντίστασης και της λαϊκής πάλης των λαών απέναντι στην πλουτοκρατία και τον ιμπεριαλισμό. Είναι ένα ακόμη ελπιδοφόρο φώς στους αγώνες μας! Αγώνων που οδηγούν την νίκη του λαού που έρχεται!
  Σας καλούμε λοιπόν όλους!
  Ελάτε να ενισχύσετε την προσπάθεια του τιμημένου ΚΚΕ, του μοναδικού κόμματος που ενδιαφέρετε για εσας πραγματικά, χωρίς να πάρετε καθόλου λεφτά μαζί σας....

  1. avatar Απάντηση σε: Ο Κομμουνιστής.

   Εδώ βρισκόμαστε.
   Στο σταυροδρόμι των νεκρών μας.
   Εκεί που στάζει το αίμα και κυλάει σαν ρυάκι κι από τις δυό μεριές
   Και το ρυάκι γίνεται πανώ
   Και σχηματίζει γράμματα
   Και τα γράμματα σχηματίζουν λέξεις
   Κι οι λέξεις γίνονται σύνθημα
   Σύνθημα στα χείλια χιλιάδων

   «Χωρίς εσένα…»

  2. avatar ΚΕΕΡΦΑτζής.

   Θα πρέπει να ντρέπεστε καπηλευτές των πάντων. Τα ίδια κάνετε πάντα αλλά τσίπα δεν έχετε.
   Καταφέρατε και κοροϊδέψατε την ταξική αδελφή μας ψευτοσύντροφοι, αλλά όπως λέει και το ρητό... \"γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος\"!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει