Τα «θερμά ευχαριστώ» της ΑΝΕΚ μετά τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ξέσπασε στο πλοίο ενώ έπλεε με 875 επιβαίνοντες


ΕΛΛΑΔΑ
17:04
29/08/2018
Τα «θερμά ευχαριστώ» της ΑΝΕΚ μετά τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
loading

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όλοι όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους στο περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξέδωσαν η ΑΝΕΚ, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του πλοίου.

«Απευθύνουμε θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία εκφράζει, επίσης, τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

Τέλος, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace και Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ΑΝΕΚ ευχαριστεί, τέλος, θερμά όλους τους επιβάτες για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν, ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει