Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η διακοπή ηλεκτροδότησης της Ύδρας

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες φόρτωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών για το νησί


ΕΛΛΑΔΑ
10:20
27/08/2018
Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η διακοπή ηλεκτροδότησης της Ύδρας
3
loading

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες φόρτωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ) σε πλοίο το οποίο θα αποπλεύσει από τον Γαλατά και σε διάστημα περίπου δυο ωρών θα καταφθάσει στο νησί.

Η σύνδεση των Η/Ζ με το Δίκτυο του νησιού εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου δύο ωρών από την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ύδρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες στη διαδικασία φόρτωσης των Η/Ζ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταφορά τους στο πλοίο πριν από λίγη ώρα, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η όχλησή τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar papmi

  Ειδικός δεν είμαι. Δεν είμαι όμως και ανόητος. Την περασμένη βδομάδα μεγάλη βλάβη στην Αττική και μεγάλη διακοπή/ ταλαιπωρία του κόσμου.
  Χθες στην Ύδρα και αύριο ένας θεός ξέρει πού.
  Ευτυχώς που δεν ακούσαμε ότι φταίει η άναρχη δόμηση και τα αυθαίρετα. Κάτι όμως πρέπει να φταίει. Παλιά υλικά, κακή συντήρηση, ο κακός μας ο καιρός; Οι αρμόδιοι τί λένε;

  1. avatar Και η πλακα ειναι

   Οτι εμεινε απο νερο η ΥΔΡΑ (ΥΔΩΡ - ΥΔΡΑ)

 2. avatar Ομάδα Διαδικτυακής Προώθησης Θέσεων

  Εν έτει 2018 και δεν έχουμε ρεύμα σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας. Όταν όμως έχεις εμπιστευτεί την ηλεκτρική ενέργεια στη διαχείριση του δημόσιο αυτά είναι τα αποτελέσματα. Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αξιοποιηθεί το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Με την δημιουργία εταιρειών-παιχτών που θα μπούνε στο παιχνίδι με ανταγωνιστικές τιμές και θα φροντίσουν να έχει ο κόσμος φτηνό ρεύμα. [...] μπορούν να \'\'μπουν στο παιχνίδι\'\' και διεθνείς \'\'παίχτες\'\'. Και το μόνο κόμμα που μπορεί να φροντίσει με δίκαιο τρόπο την ελεύθερη αγορά είναι η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης ούτως ή άλλως έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και ξέρει πως να αξιοποιήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι νέοι επιστήμονες που μετανάστευσαν λόγω του μνημονίου Τσίπρα θα ψηφίσουν τον κ. Κυριάκο Κων. Μητσοτάκη σαν επόμενο πρωθυπουργό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει