Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, επιδιώκοντας παράλληλα συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση και Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.

Σήμερα στις 11:00  έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Να δώσουν μαζικά αγωνιστικό «παρών» στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ύπαρξης και της λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας καλεί όλους τους εργαζόμενους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην τράπεζα.

«Οι απαράδεκτες, πολιτικά, οικονομικά και νομικά, αποφάσεις για τη διάσπαση της ΑΤΕ και το χάρισμά της, που εκδηλώθηκαν ξαφνικά και συνωμοτικά, δεν πρέπει να περάσουν έτσι, δεν πρέπει, υλοποιούμενες να επιφέρουν τη χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας και κύρια, στον αγροτικό. Μετά τις εξοντωτικές περικοπές των αποδοχών και εργασιακών δικαιωμάτων μας, οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ βρισκόμαστε, πλέον, αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα της απασχόλησής μας, υφιστάμενοι τις συνέπειες των σφαγιαστικών πολιτικών της τρόϊκας και των ντόπιων δουλικών κυβερνήσεων», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.