Η Χριστίνα Φαρμάκη έκανε πέρασμα από τα Καλλιστεία του 1990 και κέρδισε τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄90 και έβγαλε γνωστά τραγούδια όπως το «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ», το οποίο είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης.

Η τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε μεγάλα μουσικά σχήματα της εποχής και είχε κάνει αρκετά εξώφυλλα σε περιοδικά.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 άρχισε σιγά σιγά να αποσύρεται από το χώρο του τραγουδιού και της πίστας και άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της ήρθε ο Νίκος Μανιαδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σήμερα, η Χριστίνα Φαρμάκη έχει δύο παιδιά και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Περνά, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, το χρόνο της με την οικογένειά της και αυτό είναι κάτι που την ευχαριστεί πάρα πολύ. «Είναι το πιο όμορφο πράγμα που μου έχει συμβεί» λέει. Και προσθέτει: «Η οικογένειά μου ήταν και ο λόγος που άρχισα να αποσύρομαι από το χώρο του τραγουδιού».

Ευτυχισμένη πια, όπως λέει και χωρίς να της λείπει τίποτα, στον ελεύθερο χρόνο της, ζωγραφίζει και σκέφτεται κάποια στιγμή να εκθέσει τους πίνακές της.

«Ζωγράφιζα μια ζωή» τονίζει «όμως, τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχω αρχίσει να ξαναζωγραφίζω σε εντατικούς ρυθμούς. Πάντα μου άρεσε η ζωγραφική και ποτέ δεν θα την αφήσω». Εμπνέεται από τα πάντα, της αρέσει η φύση, η θάλασσα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε τη μουσική και το τραγούδι για χάρη της οικογένειάς της, θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με αυτήν, εάν πραγματικά έχουν ταλέντο. «Η μουσική είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα. Το τραγούδι το ίδιο. Δεν θα μπορούσα να πω σε κανέναν να μην τραγουδήσει εάν το θέλει πραγματικά», λέει.

«Μπορούν όλοι να δοκιμάσουν, το θέμα είναι πόσοι θα μείνουν δεδομένου ότι είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος που απαιτεί θυσίες».

Αναφερόμενη στο αν της λείπει το τραγούδι, η Χριστίνα Φαρμάκη υποστηρίζει ότι: «Μπορεί κάποιες φορές να σκέφτομαι το τραγούδι, όμως, είμαι πλήρης με την οικογένειά μου. Είναι το πιο ωραίο πράγμα που θα μπορούσα να έχω».

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».