«Η απώλειά του είναι μεγάλη και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του υπουργού Υγείας για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου


ΕΛΛΑΔΑ
11:20
11/06/2018
«Η απώλειά του είναι μεγάλη και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία»
3
loading

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

«Ο Π. Γιαννακόπουλος "έφυγε" από τη ζωή έχοντας διαγράψει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της χώρας. Ηαπώλειά του είναι μεγάλη όχι μόνο για τους οικείους του, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της επιχείρησής του, αλλά και για την εγχώριαφαρμακοβιομηχανία και τον κόσμο της παραγωγικής οικονομικήςδραστηριότητας στην Ελλάδα», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Ξανθός.

Συλλυπητήρια και από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Π.Γιαννακόπουλου και στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ, εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

«Η ΠΕΦ αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, έναν από τους πραγματικούς πατριάρχες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει πως ο εκλιπών για περισσότερα από 50 χρόνια, ξεχώρισε για την μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα, στην εθνική οικονομία και τους εργαζόμενους της εταιρείας του.

Όλα αυτά τα χρόνια αλλά, κυρίως, σε περίοδο ύφεσης και αποβιομηχάνισης κράτησε την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ακέραιη και ιδιαίτερα δραστήρια, φωτεινό παράδειγμα ισχυρού πυλώνα εθνικής ανάπτυξης

Η ΠΕΦ σημειώνει ότι ο Π.Γιαννακόπουλος«διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα δημιουργώντας και διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Τέλος, με το ήθος του, το αξιακό του όραμα και το μεγαλειώδες φίλαθλο πνεύμα του τίμησε τον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar g75

    Για όποιον δεν γνωρίζει, μιλάμε για μια Ελληνική εταιρεία που φτιάχνει φάρμακα για χώρες σχεδόν όλου του Πλανήτη. Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αφρική, Αμερική χρησιμοποιούν φάρμακα «made in Greece». Μόνο σεβασμός λοιπόν.

  2. avatar Εαν

    Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Μπορεί να μην είναι της ώρας αλλά θα ήθελα να ήξερα αν στο πάρτυ που γινόταν τόσα χρόνια με την υγεία είχε συμμετοχή η ΒΙΑΝΕΞ να υποθέσω πως όχι??? ή .......

  3. avatar Αα4

    «Η απώλειά του είναι μεγάλη και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία" Δηλάδη ενας άνθρωπος 86 ετων,με πολλα και σοβαρα θεματα υγείας,τι άλλο θα μπορουσε να προσφέρει ??? με ολο τον σεβασμό στους οικειους του και στην μνήμη του,,,,,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει