Μνημόνιο συνεργασίας για τη διασύνδεση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Στρατολογικής Εξυπηρέτησης Πολιτών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας με την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ», υπέγραψαν σήμερα εκπρόσωποι των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εθνικής Άμυνας.

Το μνημόνιο υπεγράφη από εκπροσώπους των δύο υπουργείων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτιστοποίηση Στρατολογικών Υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους λοιπούς Δημόσιους Φορείς» της «Ψηφιακής Σύγκλισης».

Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι υπηρεσίες των δύο υπουργείων θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στρατολογίας προς τους πολίτες, μέσω της Εθνικής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ».

Προς το παρόν, περιορισμένος αριθμός υπηρεσιών της στρατολογίας παρέχεται μέσω αίτησης στη διαδικτυακή πύλη της Στρατολογίας, με παραλαβή των πιστοποιητικών από τα ΚΕΠ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.