Είστε επαγγελματίας της εστίασης και έχετε τη δική σας επιχείρηση; Σίγουρα το πρώτο που έχετε στο μυαλό σας είναι η ευημερία της επιχείρησής σας και η εξέλιξή της. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει αρχικά να έχετε αρκετές πωλήσεις και ένα ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους. Ακόμη να αγοράζετε φτηνά τις πρώτες ύλες για τα προϊόντα που παράγετε και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για να τα παράξετε, ώστε να αυξήσετε το ποσοστό κέρδους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να επενδύσετε σε έναν άρτιο εξοπλισμό που θα σας λύσει τα χέρια. Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε όλες τις κατηγορίες επαγγελματικών φούρνων που μπορεί να βρει κανείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Geniko Emporio. Στο Geniko Emporio θα βρείτε όλων των ειδών στο φούρνων επαγγελματικών για εστιατόρια, ξενοδοχεία, πιτσαρίες κ.α. Η πλειοψηφία των φούρνων που θα βρείτε διαθέσιμους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ελληνικής κατασκευής από κορυφαίες στον χώρο εταιρείες. Επιπλέον θα μπορέσετε να βρείτε και φούρνος εισαγωγής από τρίτες χώρες, κυρίως Γερμανία Τουρκία και Κίνα. Είμαστε πάρα πολύ αυστηροί όσον αφορά στα προϊόντα που επιλέγουμε να προβάλουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κοιτάμε πάντοτε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σε όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μας κάνουν την τιμή να μας επιλέγουν καθημερινά για τις αγορές του επαγγελματικού τους εξοπλισμού. Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες των επαγγελματικών φούρνων. gfre

Φούρνοι ηλεκτρικοί

Σε αυτή την κατηγορία επαγγελματικών φούρνων θα βρείτε τους φούρνους εκείνους που είναι ιδανικοί κυρίως για εστιατόρια, με ικανότητα να ψήνουν φαγητό ενός έως τεσσάρων ταψιών ταυτόχρονα. Επίσης κάποιοι από τους φούρνους μικρότερων διαστάσεων είναι εφικτό να μετακινούνται εύκολα ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου, όταν χρειαστεί να κάνετε μία αναδιάταξη του χώρου σας ή μία ανακαίνιση.

Φούρνοι κυκλοθερμικοί

Αυτοί οι φούρνοι είναι ιδανικοί για εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία, όπως επίσης και ξενοδοχεία. Διακρίνονται για τη μεγάλη τους χωρητικότητα όσον αφορά στα ταψιά που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα τους και τα γρήγορα αποτελέσματα που προσφέρουν. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε φούρνους με χωρητικότητα έως και 10 ταψιά. Τέτοια μηχανήματα είναι ιδανικά για επιχειρήσεις με μεγάλες απαιτήσεις στην παραγωγή φαγητού όπως ξενοδοχεία και μεγάλα εστιατόρια. Επίσης, θα βρείτε και φούρνους με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά με την δυνατότητα πρόσθεσης υγρασίας κατά τη διάρκεια του ψησίματος, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα. Τέτοιες λύσεις είναι ιδανικές για εστιατόρια και ξενοδοχεία αλλά και για ζαχαροπλαστεία.

Φούρνοι πίτσας

gfhfh Σε αυτήν την κατηγορία οι φούρνοι που θα βρείτε είναι όλοι τους ειδικά διαμορφωμένοι για να χωράνε από μία έως και 6 πίτσες για ταυτόχρονο ψήσιμο. Θα μπορείτε να βρείτε φούρνους πίτσας ηλεκτρικούς και υγραερίου, όπως επίσης και φούρνους που περιέχουν μέσα πυρότουβλο για την καλύτερη διατήρηση της θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Φούρνοι μικροκυμάτων

Διαθέτουμε επίσης πάρα πολλούς φούρνος μικροκυμάτων ιδανικούς για εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ακόμη, για μικρές επιχειρήσεις όπως αναψυκτήρια και φούρνους δίνοντάς τους έτσι την επιλογή να μπορέσουν να ζεσταίνουν γενικά φαγητό και σφολιάτες.

Φούρνοι Combination

Αυτή η κατηγορία φούρνων αποτελείται από κανονικούς φούρνους με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί οι φούρνοι έχουν τη δυνατότητα να χωρέσουν 10 – 16 ταψιά φαγητού και να τα ψήσουν το καθένα ξεχωριστά σε διαφορετική θερμοκρασία ταυτόχρονα. Είναι ιδιαίτερα έξυπνα μηχανήματα και μπορούν ειδικά σε μεγάλες επιχειρήσεις με μεγάλη ποικιλία προσφερόμενων φαγητών να βοηθήσουν και να εξοικονομήσουν πάρα πολύ χρόνο από τους μάγειρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Φούρνοι για πατάτες

Είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να μπορέσουν να χωράνε πατάτες και να τις ψήνουν στην επιθυμητή θερμοκρασία. Είναι συνήθως μικρότερων διαστάσεων από τους κανονικούς φούρνους για να εξυπηρετούν καλύτερα στο σωστό ψήσιμο.

Φούρνοι για πίτσα χωνάκι

Αυτοί οι φούρνοι προσφέρουν την δυνατότητα στις επιχειρήσεις που σερβίρουν πίτσα, να την σερβίρουν με ένα ξεχωριστό τρόπο που θα εντυπωσιάσει σίγουρα τους πελάτες τους. Μπορείτε να προσφέρετε πίτσα σε μορφή κωνική, σαν να ήταν παγωτό με το ζυμάρι να παίρνει την θέση του χωνιού και το εσωτερικό του να είναι γεμισμένο με τα υλικά της κάθε πίτσας. Πληροφορίες Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης και πολλά αξεσουάρ φούρνων επαγγελματικών όπως ανοξείδωτες βάσεις, βάσεις για την τοποθέτηση ταψιών, θερμοθαλάμους κ.α Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Geniko Emporio και βρείτε τον επαγγελματικό φούρνο που σας ταιριάζει. Μη διστάσετε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2241061908 – [email protected] και να είστε σίγουροι πως θα σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τους επαγγελματικούς φούρνους και τον επαγγελματικό εξοπλισμό που θέλετε να προμηθευτείτε. Επίσης, μπορείτε να διαβάστε περισσότερα άρθρα σαν και αυτό στο blog του επαγγελματικού εξοπλισμού από το Geniko Emporio. Βρείτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό και διάφορους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα για την επιχείρησή σας.