Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτεια της υγείας του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε χτυπήσει στο κεφάλι του και παρέμεινε στην Εντατική για 53 μέρες. Η Εβελίνα, από το κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» όπου βρίσκεται ο άντρας της, περιγράφει τον τρόπο που πληροφορήθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του και τις πρώτες στιγμές που τον αντίκρισε στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, μετά από σχεδόν δύο μήνες, κατάφερε να επικοινωνεί με συγγενείς και φίλους, όμως αρκετά μικρόβια που κόλλησε μέσα στην Εντατική επιδείνωσαν την υγεία του, καθυστερόντας την ανάρρωσή του.

Ο γιος τους ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του, με μια παιδικότητα, όπως είπε η μητέρα του Εβελίνα. Πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά την αρχική του άρνηση να συνεργαστεί με τους γιατρούς στον «Φιλοκτήτη», μαθαίνει τα πάντα από την αρχή, να μιλά, να τρώει, να περπατά.