«Είχαμε μία ζωντανή εκπομπή και ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης. Μόλις ολοκληρώθηκε λοιπόν η εκπομπή και βγαίναμε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό, μας περίμεναν περίπου 30 άτομα», αναφέρει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων, Απόστολος Βουλδής, ο οποίος ήταν ο δημοσιογράφος που χτυπήθηκε από τους συγκεντρωμένους, στην προσπάθειά του να μην επιτρέψει να στραφούν κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Όλοι οι συγκεντρωμένοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Οι περισσότεροι ήταν κρανοφόροι και κάποιοι -ελάχιστοι στον αριθμό- φορούσαν κουκούλες και μαντήλια για να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Οι περισσότεροι κρατούσαν και ρόπαλα στα χέρια τους.

Μας περίμεναν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό», επαναλαμβάνει ο κ. Βουλδής, που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

«Κρατούσαν ένα πανό που έγραφε “θάνατος στους φασίστες” και μόλις μας είδαν δόθηκε το σύνθημα για επίθεση. Κάποιος από αυτούς φώναξε “Επάνω τους” και τότε άρχισαν να μας κυνηγούν. Εκείνη τη στιγμή τους είπα “βρε παιδιά πρόκειται για έναν απροστάτευτο άνθρωπο, μην του επιτίθεστε”.

Και μόλις εκείνοι άκουσαν αυτά που είπα, έπιασαν τον κ. Αρβανίτη, τον χτυπούσαν, τον γρονθοκοπούσαν και ένας εξ αυτών ήρθε προς το μέρος μου, χτυπώντας με, για να με απομακρύνει από κοντά του», καταλήγει ο δημοσιογράφος.