«Ναι» από το ΚΑΣ στο BBC για τα γυρίσματα στο Σούνιο

«Πράσινο φως» για τη «Μικρή Τυμπανίστρια»


ΕΛΛΑΔΑ
16:17
03/04/2018
«Ναι» από το ΚΑΣ στο BBC για τα γυρίσματα στο Σούνιο
2
loading

Το «πράσινο φως» έδωσε σήμερα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στην πραγματοποίηση κινηματογραφικών λήψεων στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου στις 12 Απριλίου 2018 (με προετοιμασία στις 11/4) για τη «Μικρή Τυμπανίστρια» του Τζον Λε Καρέ.

Πρόκειται για το δεύτερο αίτημα της εταιρείας «FALIRO HOUSE PRODUCTIONS - Παραγωγές Κινηματογράφου - Τηλεόρασης ΑΕ», με το οποίο ζητούσε τον χώρο για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στο πλαίσιο τηλεοπτικής σειράς του BBC, βασισμένης στο έργο του Τζον Λε Καρέ, σε σκηνοθεσία του διάσημου Παρκ Τσαν Γουκ από τις 7:00 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι -και όχι ως τις 7:00 το απόγευμα, όπως ήταν το αρχικό αίτημα, το οποίο προκάλεσε το «όχι» του ΚΑΣ, αλλά και την έντονη κριτική εναντίον του Συμβουλίου.

Τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν τη θετική γνωμοδότησή τους κατά πλειοψηφία, με τα δύο μέλη που μειοψήφησαν να τάσσονται υπέρ της πρότασης αλλά τα γυρίσματα να γίνουν εκτός ωραρίου λειτουργίας του χώρου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Tomari1963

    Απο οτι φαινεται έπεσαν οι ανάλογες [...]. (Τελικά κατάλαβε το BBC πως έπρεπε να κινηθεί!!!)

  2. avatar SER 30

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΚΑΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ BBC ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΝΑΙ . ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΑΣΙΔΟΤΟΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ . ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΜΙΑ . ΑΚΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ '' ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ '' .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει