Παρέμβαση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση με αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, πραγματοποίησαν αναρχικοί, όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι, παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη στο νοσοκομείο, κατάφεραν να φτάσουν «μέχρι κάτω από το δωμάτιο-κελί του συντρόφου απεργού πείνας και δίψας Ντ. Γιαγτζόγλου».

Ειδικότερα, στο κείμενό τους αναφέρουν: «Σήμερα 1/3 ομάδα 20 συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποίησε παρέμβση στο Π.Ν Λάρισας. Παρόλο που ο χώρος του νοσοκομείου φυλασσόταν απο μεγάλη αστυνομική δύναμη (σχεδόν όλη η αστυνομική διεύθηνση Λάρισας) καθιστόντας μη προσβάσιμο τον χώρο σε αλληλέγγυους/αλληλέγγυηες καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι κάτω απο το δωμάτιο-κελί του συντρόφου απεργού πέινας και δίψας Ντ.Γιαγτζόγλου.

Φωνάξαμε συνθήματα και ήρθαμε σε επαφή με τον εγκλειστο σύντροφο δίνοντας του και δίνοντας μας δύναμη για την συνέχεια του αγώνα.Όταν τελικά αποχωρήσαμε απο το νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε μοίρασμα του κειμένου αλληλεγγύης στην ιατρική σχολή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.