Όταν ο δρόμος έχει κίνηση και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τις δουλειές σου είναι ένα από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Άκη Τσελέντη, ωστόσο, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι εξαιρετικά ευτυχισμένος που είχε κίνηση και δεν πρόλαβε την πτήση του!

Ο γνωστός σεισμολόγος θα επιβιβαζόταν στο δικινητήριο ATR 72 της Aseman Airlines το οποίο κατέπεσε με αποτέλεσμα (σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία) όλοι οι επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε: «Ξεκίνησα απο την Τεχεράνη για το αεροδρόμιο, αλλά είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν πρόλαβα να επιβιβαστώ σε αυτό το αεροπλάνο» δήλωσε ο κ Τσελέντης και πρόσθεσε: «Ίσως είμαι εφτάψυχος τελικά. Όλα καλά».

Πριν από δύο ημέρες ο Άκης Τσελέντης είχε ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι θα ταξίδευε για το Ιράν. Ήδη κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να του μιλήσουν και να του ζητήσουν να δώσει ένα σημείο ζωής για να μην ανησυχούν.