Έργα υποδομής που αφορούν την περιοχή των Σφακίων βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στα Χανιά.

Στη σύσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη των μελετών της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του δήμου και του ΟΑΚ με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων ύδρευσης σε περιοχές του δήμου και την αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης, ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο πλευρών.

Οι αναγκαίες επεμβάσεις μόνωσης σε δεξαμενές των δημοτικών διαμερισμάτων Αγίου Ιωάννη και Σκαλωτής, η εξέλιξη των μελετών που εκπονούνται από τον ΟΑΚ για νέες δεξαμενές στα δημοτικά διαμερίσματα Αγίου Ιωάννη και Καλλικράτη, οι ενέργειες και οι έρευνες για τις πηγές νερού στα Γλυκά Νερά ήταν τα θέματα που μεταξύ άλλων συζητήθηκαν.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν και οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ωρίμανση του έργου της κατασκευής λιμνοδεξαμενής στο δημοτικό διαμέρισμα Ασκύφου.