Ακόμη και με 7 ευρώ πουλάνε παπούτσια στο κέντρο της Αθήνας!

Κάνουν τα πάντα για να ξεπουλήσουν τα χειμωνιάτικα οι καταστηματάρχες


ΕΛΛΑΔΑ
9:21
03/03/2012
Ακόμη και με 7 ευρώ πουλάνε παπούτσια στο κέντρο της Αθήνας!
2
loading

«Τρέξτε να προλάβετε». Αυτό είναι το «μότο» των καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι σε τιμές κάτω του κόστους, έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπουλήσουν τα αποθέματα που έμειναν στα ράφια τους.

Είναι χαρακτηριστικό της κρίσης που αντιμετωπίζει η αγορά ότι ένας καταναλωτής, μπορεί με 100 ευρώ, να αγοράσει ακόμη και 10 ζευγάρια παπούτσια ή να αποκτήσει τουλάχιστον πέντε διαφορετικά σύνολα ρούχων. Βέβαια, επειδή, όπως λένε οι καταστηματάρχες, σπάνια διαθέτει το αγοραστικό κοινό τα χρήματα αυτά, προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο, να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να ξεπουλήσουν το εμπόρευμά τους.

Πάντως, όσοι πιστεύετε ότι στην αγορά αυτή την περίοδο, δεν υπάρχουν ευκαιρίες και τα κομμάτια που πωλούνται, προέρχονται από παλαιότερες σεζόν, οι καταστηματάρχες λένε ότι υπάρχουν πολύ καλά είδη που δεν πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων και προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar skygreenplus

    έτσι!!!!!!!!!!!!! όχι να πλουτίσουμε μέσα σε μια μέρα όπως κάναμε. να διδάσκουμε στους μικρούς όταν έρθουν σε ηλικία να γίνουν μαγαζάτορες, να κερδίζουν αυτά που προβλέπει ο νόμος, σιγά και σταθερά όχι άλλη κλεψιά. Όλες οι τιμές να πέσουν σε επίπεδα που προβλέπει ο νόμος. να πέσουν σε όλους τους τομείς και να αρχίζουμε να παράγουμε και όχι να καθόμαστε με το κομπολόι στο χέρι και τον φραπέ και να βρομήσουμε τα πάντα καπνίζοντας και κάνοντας τον σπουδαίο. Άιντε δουλειά!!!!!

    1. avatar μαστροχαλαστης

      ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,μαλλον θα πρεπει να διδαξεις τους μικρους τι ειναι το κομπολοι και ο φραππες γιατι με 400 ευρω και 11ωρα θα ειναι αγνωστα γι αυτους....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει