Το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό γεγονός της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο River West! Το εμπορικό κέντρο είναι ήδη σε ρυθμό προετοιμασίας για να υποδεχθεί τον τελικό, που θα αναδείξει την ελληνική συμμετοχή στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Για πρώτη φορά η διοργάνωση υιοθετεί μια σύγχρονη και «ανοιχτή» προσέγγιση, καθώς φιλοξενείται στο River West, ένα χώρο φιλικό, υψηλής αισθητικής, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλους όσους το επισκέπτονται για αγορές ή για βόλτα με φίλους ή την οικογένειά τους.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους fans της Eurovision να έρθουν στο εμπορικό κέντρο για να δουν ζωντανά τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ελληνική συμμετοχή.

Και το River West δεν σταματά εκεί! Ήδη από τις 28 Φεβρουαρίου το εμπορικό κέντρο θα «παρασύρει» μουσικά όλους τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία, με τις αγορές τους, να λάβουν μέρος σε σειρά δραστηριοτήτων που θα είναι αφιερωμένες στο μουσικό διαγωνισμό… κερδίζοντας VIP προσκλήσεις για τη βραδιά του ελληνικού τελικού!