Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε η ανάπλαση περιοχής Κολυμβητηρίου Σπάρτης, με συνολικό προϋπολογισμό 405.000 ευρώ, ύστερα από θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σκοπός τού έργου είναι η ανάπλαση του χώρου της υπάρχουσας παιδικής χαράς στην περιοχή τού Κολυμβητηρίου, η περίφραξη αυτής, καθώς και η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο γειτνιάζοντα χώρο.

Θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του όλου χώρου και εργασίες εγκατάστασης πρασίνου και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό και μέριμνα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ενώ θα γίνει μικρής έκτασης εγκατάσταση κερκίδων.

Στην Κορινθία, με απόφαση τού περιφερειάρχη Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 7.100.000 ευρώ, η βελτίωση του δρόμου Βέλου – Στιμάγκα – Νεμέα. Οι εργασίες αφορούν τη διαπλάτυνση και ευθυγράμμιση του δρόμου, την κατασκευή τεχνικών έργων και νέο ασφαλτοτάπητα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.