Ακυρώθηκαν οι εκλογές για την Κεντροαριστερά στο Τρίκερι Μαγνησίας

Ο Αλιβιζάτος ζητά τα εισπραχθέντα χρήματα, τα οποία όμως δεν υπάρχουν


ΕΛΛΑΔΑ
13:35
17/11/2017
Ακυρώθηκαν οι εκλογές για την Κεντροαριστερά στο Τρίκερι Μαγνησίας
2
loading

Ακυρώνονται από την επιτροπή Αλιβιζάτου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που διεξήχθησαν στο Τρίκερι της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων η επιτροπή Αλιβιζάτου ζήτησε, πέραν του αποτελέσματος, και τα εισπραχθέντα χρήματα από τις εκλογές, δηλαδή τα 327 ευρώ, που αντιστοιχούσαν στα 109 άτομα που εμφανίζονταν ότι είχαν συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου στο Τρίκερι όμως ενημέρωσε πως δεν υπήρχαν τα χρήματα και εξήγησε στον υπεύθυνο της επιτροπής στην πρωτεύουσα, ότι στην κωμόπολη η ψηφοφορία έγινε τηλεφωνικά και η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφισάντων καλούνταν από τηλεφώνου, έδιναν στον καλούντα τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο πανελλαδικό σύστημα ψηφοφορίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε υποβάλλει ένσταση και ζητούσε να διερευνηθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, όπως η εγγραφή στους καταλόγους με καταβολή του αντιτίμου των 3 ευρώ, η ταυτοπροσωπία και η φυσική παρουσία των ψηφισάντων.

Στο Τρίκερι της Μαγνησίας φέρονται να ψήφισαν συνολικά 109 πολίτες, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος για τον πληθυσμό της περιοχής, και έλαβαν: Γεννηματά 74, Ανδρουλάκης 20, Καμίνης και Θεοδωράκης από 4, Γάτσιος και Πόντας από 2, Μανιάτης και Τζιώτης από 1 ψήφο και βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κώστας Χ.

    ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ !! άκου ψήφιζαν τηλεφωνικώς !
    ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!! αυτή έδινε τα ψηφοδέλτια ,αυτή σφράγιζε τους φακέλους, αυτή έστειλε τα αποτελέσματα !
    Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ με τα ωραία σου ! και το σκύλο χορτάτο και το ντορβά γεμάτο !!!!!!!

  2. avatar Χρήστος Σταράτος

    Αν ρε ΠΑΣΟΚ..τραγελαφος κατάντησες...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει