Προβλήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα δρόμοι να παραμένουν κλειστοί, ενώ σε πολλούς οδικούς άξονες είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Λόγω της χιονόπτωσης παραμένουν κλειστές στην Αχαΐα: η εθνική οδός Πατρών- Τρίπολης στο ύψος της Κλειτορίας, η παλαιά εθνική οδός Πατρών- Κορίνθου στη γέφυρα Τσιγρή, καθώς και οι επαρχιακές οδοί Αιγίου- Καλαβρύτων μέσω Πούντας, Διακοπτού- Καλαβρύτων μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, Ακράτας- Ζαρούχλας, Κλειτορίας- Καλαβρύτων μέσω Πριολίθου, Κλειτορίας- Καλαβρύτων μέσω Λουσών, Κλειτορίας- Τριποτάμων, μέσω Αροανίας, Κλειτορίας- Γκούρα Κορινθίας, Αιγείρας- Περιθωρίου από το 16ο χιλιόμετρο, Αιγείρας- Συνεβρού από το 13ο χιλιόμετρο, καθώς και η διαδημοτική οδός Περιστέρας- χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Καλλιθέας- Προυσού, στην θέση Αραποκέφαλα, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Καρπενησίου από το 34ο χιλιόμετρο, έως τα όρια του νομού Ευρυτανίας και στο ορεινό δίκτυο της Ναυπακτίας, του Ξηρόμερου και του Θέρμου.

Στην Ηλεία προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή της Λαμπείας, όπου σε αρκετές κοινότητες το χιόνι φθάνει ακόμη και τα 40 εκατοστά.

Στην Αχαΐα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Πατρών- Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, Αιγίου- Καλαβρύτων μέσω Πτέρης, καθώς και σε αρκετούς δρόμους σε ημιορεινές περιοχές του Ρίου και του δήμου Ερυμάνθου.