«Δεν είμαι η Beyonce. Είμαι η Ποπάρα» τραγουδούσε η Πόπη Μαλιωτάκη για να σατιρίσει με το δικό της τρόπο τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου προς το πρόσωπό της.

Αυτό το τραγούδι η τραγουδίστρια από την Κρήτη το είπε σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Είχαν προηγηθεί δύο δουλειές: η πρώτη με τίτλο «Απαραίτητη αγάπη μου» και η δεύτερη με τίτλο «Άλλη μια φορά».

Ποια είναι όμως η Πόπη Μαλιωτάκη; Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και πάντα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια καθώς προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη μουσική παράδοση.

Εκτός των άλλων, παντρεύτηκε το Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο έκανε ένα παιδί. Το όνομά της συζητήθηκε ξανά όταν εκείνος έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια της συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη, αφού δεχόταν τα πυρά αγνώστων.

Συντετριμμένη η Πόπη Μαλιωτάκη για το χαμό του πατέρα του παιδιού της, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν καθώς το μόνο που τη νοιάζει πλέον, όπως λέει στο newsbeast.gr, είναι πως θα μεγαλώσει το 12χρονο γιο τους. «Με νοιάζει πάρα πολύ το παιδί μου. Θέλω να τα καταφέρει στη ζωή του. Παλαιότερα τον ρωτούσα τι θέλει να γίνει και μου έλεγε επιχειρηματίας. Τώρα, απαντάει: “δημοσιογράφος”. Ο χρόνος θα δείξει», λέει χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια κάθε πρωί πηγαίνει το γιο της στο σχολείο. Στη συνέχεια πηγαίνει στο γυμναστήριο και επιστρέφει για τις δουλειές του σπιτιού. Αυτή την περίοδο βρίσκεται ωστόσο και σε συζητήσεις για τα επαγγελματικά της. «Συζητάω με μαγαζιά της Κρήτης που μου πρότειναν να εμφανιστώ εκεί. Πρόσφατα γύρισα από το νησί μου. Ήμουν εκεί για εμφανίσεις» αναφέρει, για να προσθέσει, ότι λόγω της τέταρτης δισκογραφικής της δουλειάς, που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου, βρέθηκε εκεί.

Εκτός όμως από την αγωνία που έχει για το μέλλον του παιδιού της, είναι ανήσυχη και για τη δουλειά της λόγω της κρίσης που περνά ο χώρος της. «Είναι δυνατόν να μην μας έχει επηρεάσει η κρίση; Έχουν κοπεί οι δουλειές μας σε μεγάλο βαθμό. Είναι απελπιστικά τα πράγματα ειδικά για τους ανθρώπους που δεν εργάζονται καθόλου. Μας ζητούν να πληρώνουμε τα χαράτσια. Ρώτησαν με τι λεφτά; Εγώ πλήρωσα μόνο για το ένα σπίτι μου. Το άλλο σκέφτομαι να μην το πληρώσω αφού δεν κόβουν το ρεύμα» προσθέτει.

Πάντως, παρά την κρίση, η Πόπη Μαλιωτάκη λατρεύει το shopping therapy. Γι’ αυτό και όποτε έχει λεφτά ψωνίζει ότι της αρέσει χωρίς να υπολογίσει το πόσο στοιχίζει αυτό. Και πηγαίνει πολλά ταξίδια ειδικά στην Κρήτη από την οποία κατάγεται αλλά προτιμά και άλλα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».