Στη χώρα μας, οι ταράτσες με ανεπαρκείς ή και καθόλου κλίσεις αποτελούν ίσως τις πιο συχνές περιπτώσεις ταρατσών. Το αποτέλεσμα μιας βροχερής μέρας είναι λιμνάζοντα νερά στην ταράτσα σας, που καταπονούν την ήδη υπάρχουσα στεγανωτική στρώση που έχετε και με τον καιρό τη φθείρουν. Το τελικό αποτέλεσμα είναι και πάλι το ταβάνι σας να στάζει παρόλο που ξοδέψατε τα χρήματά σας για στεγάνωση πριν από λίγο καιρό! Για να μην εξαντλείτε το πορτοφόλι σας αλλά και την υπομονή σας, εμπιστευθείτε τη στεγάνωση της ταράτσας σας στη νέα υβριδική τεχνολογία του ISOFLEX HYBRID!

Η νέα υβριδική λύση

gffdgdd3 Το ISOFLEX HYBRID είναι ένα υβριδικό επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με βάση ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες και αποτελεί την καλύτερη λύση για τη στεγάνωση ταρατσών και μπαλκονιών με ανεπαρκείς κλίσεις, οι οποίες μαζεύουν κατά τόπους λιμνάζοντα νερά. Το ISOFLEX HYBRID δημιουργεί μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, η οποία έχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο αλλά και στον παγετό αφού αντέχει μέχρι και τους -20° C. Ενδείκνυται για στεγάνωση δύσκολων σημείων, όπως γωνίες, ακμές, και ενώσεις με ταρατσομόλυβα, αλλά και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε ταράτσες. Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, καθώς χάρη στην ηλιακή του ανακλαστικότητα, κρατάει χαμηλή τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας. Για το λόγο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών. Τέλος, εμφανίζει πολύ καλή πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια και παλιές στεγανωτικές στρώσεις, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε μη ομαλό υπόστρωμα.

Πώς να εφαρμόσετε το ISOFLEX HYBRID σε 5 απλά βήματα

gffdgdd2

  1. Πριν την εφαρμογή του προϊόντος, φροντίστε το υπόστρωμά σας να είναι στεγνό και καθαρό, χωρίς σκόνες, λίπη ή άλλα σαθρά υλικά. Εάν υπάρχουν τυχόν κενά ή ρωγμές στο σκυρόδεμα, καλό θα ήταν να τα γεμίσετε με τα κατάλληλα επισκευαστικά υλικά από την ISOMAT.
  2. Μόλις τελειώσετε με την προετοιμασία του υποστρώματος, εφαρμόζετε το ειδικό αστάρι για επαλειφόμενα στεγανωτικά ISO-PRIMER της ISOMAT σε κατανάλωση περίπου 0,2 kg/m2.
  3. Αφού στεγνώσει το αστάρι, εφαρμόστε το ISOFLEX HYBRID στην επιφάνεια της ταράτσας με κατανάλωση 0,50-0,75 kg/m2/στρώση. Το προϊόν επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις, η δεύτερη εκ των οποίων πραγματοποιείται σταυρωτά, εφόσον η πρώτη έχει στεγνώσει καλά και έχει γίνει βατή.
  4. Εάν η ταράτσα σας εμφανίζει έντονες ρωγμές, απαιτείται η τοπική ενίσχυση των σημείων αυτών με ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος, πριν την εφαρμογή του ISOFLEX HYBRID σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας. Το ίδιο ισχύει και σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν εσωτερικές γωνίες ή σημεία συναρμογής, όπως γύρω από καπνοδόχους, εξαερισμούς ή υδροροές. Στη συνέχεια, ακολουθούν οι δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις όπως περιγράφονται στο βήμα 3.
  5. Αυτό ήταν! Πλέον έχετε στεγάνωση ανθεκτική στα λιμνάζοντα νερά και τον παγετό!
  6. Σε κάθε περίπτωση, ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο θα σας εξασφαλίσει ένα πιο άρτιο και σίγουρο αποτέλεσμα, που στο τέλος θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Προστατέψτε την ταράτσα σας από τα λιμνάζοντα νερά και τις χαμηλές θερμοκρασίες με το νέο υβριδικό επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό ISOFLEX HYBRID από την ISOMAT!