Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου ηλεκτροδότησης των τρόλεϊ, θα πραγματοποιηθούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμων Μοσχάτου/Ταύρου και Νίκαιας/Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από σήμερα 28-12-2011 έως και1-3-2012:

Α΄ ΦΑΣΗ:
α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος μίας λωρίδας από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Πειραιώς, στο τμήμα της από την οδό Χαμοστέρνας έως την οδό Πολυκράτους και σε μέγιστο μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Πειραιά από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

β) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στην οδό Πειραιώς, κατά μήκος των εκτελούμενων έργων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Β΄ ΦΑΣΗ:

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μυρτάκης, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μακεδονίας, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, των περιοίκων και του ΟΑΣΑ.

γ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίου Γεωργίου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

δ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κυδωνίων, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Σμύρνης τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

ε) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ταύρου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Παπάζογλου τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

στ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγρινίου, στο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Παπάζογλου τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων.

Όταν δεν θα εκτελούνται εργασίες, το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία. Εργασίες δεν θα εκτελούνται καθημερινά κατά τις ώρες 15.00΄ έως 17.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.