«Ανεπίτρεπτη επέμβαση» στην απονομή δικαιοσύνης

Ο πρόεδρος των εισαγγελέων για την υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ


ΕΛΛΑΔΑ
13:40
27/12/2011
«Ανεπίτρεπτη επέμβαση» στην απονομή δικαιοσύνης
1
loading

Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση προφυλάκισης του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφράιμ έδωσε με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

«Οι σχετικές δηλώσεις εξωχωρίων φορέων και προσώπων περί χειραγώγησης της υπόθεσης του Βατοπεδίου επιστρέφονται τουλάχιστον ως άστοχες και με την παρατήρηση ότι αυτές έχουν υπόψη τους άλλα δικαιικά συστήματα που δεν έχουν τα γνωρίσματα αυτά και συνιστούν ανεπίτρεπτη επέμβαση στον τρόπο με τον οποίο απονέμεται η δικαιοσύνη στη χώρα μας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός επισημαίνει ότι η υπόθεση του Βατοπεδίου από τη γέννησή της είχε πολιτικό πρόσημο «κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται οι λειτουργοί της δικαιοσύνης και συνεπώς οποιαδήποτε απόφαση του δικαστικού συμβουλίου θα είχε αρνητική υποδοχή ανάλογα με το περιεχόμενο και δυστυχώς η δικαιοσύνη πάντα θα βρίσκεται στο κέντρο μιας διελκυστίνδας».

Ο κ. Μπρακουμάτσος καταλήγει αναφέροντας ότι ο καθένας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις θα τύχει της μεταχείρισης που προβλέπεται και συνεπώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ουδεμία διάκριση ήταν νοητή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar els

    ...καλή αρχή!! Αντε και στους υπόλοιπους με καλό αλλά όλους πολιτικούς και μη!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει