Φυσικά οι περισσότεροι προτιμούν να βρίσκονται τέτοιες μέρες σε κάποια εξοχή, κάποια παραλία, κάπου μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την πόλη, που αποτελεί το συνηθισμένο φόντο της ζωής τους, τον υπόλοιπο χρόνο.

Όσοι πάντως έχουν μείνει πίσω, απολαμβάνουν τη γνώριμη και υπέροχη Αθήνα του Δεκαπενταύγουστου. Άδειοι δρόμοι- η μετακίνηση σε όλη την πόλη γίνεται σε χρόνους- αστραπή- άδεια πεζοδρόμια, κλειστά καταστήματα λόγω διακοπών. Λιγοστοί Αθηναίοι και κυρίως τουρίστες γνωρίζουν μια Αθήνα ήσυχη και ήρεμη, που σε τίποτα δεν θυμίζει την πολύβουη και δύσκολη πόλη του χειμώνα. Και που σε λίγες μέρες, καθώς ο Αύγουστος θα πλησιάζει προς το τέλος του, θα αρχίσει να ξαναβρίσκει τους γνώριμους, φρενήρεις, ρυθμούς της.

ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ