Με πρωτοβουλία κατοίκων της Κηφισιάς στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Κηφισιάς, συνδικάτα και φορείς της πόλης, διοργανώθηκε στα γραφεία της ΔΕΗ Κηφισιάς, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ειδικό τέλος ακινήτων που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε δεν πτόησε τους δεκάδες συγκεντρωμένους πολίτες οι οποίοι βροντοφώναξαν «ΟΧΙ στο χαράτσι της Κυβέρνησης. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα». Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Βασίλης Βάρσος, Αγγελική Συνοδινού και Παναγιώτης Κανακάκης καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

«Το χαράτσι της ΔΕΗ για τα ακίνητα είναι παράνομο, βάρβαρο και άδικο. Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμία οικογένεια που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και αδυνατεί να πληρώσει το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, που επέβαλε η κυβέρνηση» δήλωσε ο Νίκος Γ. Χιωτάκης μετά το τέλος της διαμαρτυρίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.