Ένας σπασμένος σωλήνας καλοριφέρ ο οποίος πλημμύρισε τα αρχεία της Εφορίας Ρόδου, παρέλυσε από νωρίς το πρωί την Παρασκευή μέχρι και αργά το μεσημέρι, τις υπηρεσίες του TAXIS προκαλώντας έτσι σχετική ταλαιπωρία σε δεκάδες υπαλλήλους και εκατοντάδες συναλλασσόμενους.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», όλα άρχισαν όταν σε σώμα καλοριφέρ του ορόφου πάνω από τα γραφεία της Εφορίας Ρόδου, όπου στεγάζεται το τμήμα βιομηχανίας της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, σημειώθηκε διαρροή σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν και μάλιστα για τα καλά τα γραφεία και οι χώροι γενικότερα της Δ.Ο.Υ Ρόδου.

Μόλις τα στελέχη και οι υπάλληλοι αντίκρισαν την εικόνα αυτή και φοβούμενοι τυχόν βραχυκύκλωμα που θα μπορούσε να θέσει εκτός λειτουργίας το όλο σύστημα εξυπηρέτησης συναλλαγών, αποφάσισαν να μην το λειτουργήσουν κι έτσι σε συνεννόηση με τα κεντρικά του TAXIS στο υπουργείο Οικονομικών, παρέμεινε για κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά συστήματα και μόνο όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, έγινε επανεκκίνηση του συστήματος.