Μια ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας και κύρια χαρακτηριστικά την πλούσια γεύση και την υψηλή διατροφική αξία παρουσίασε η εταιρεία ΝΙΚΑΣ.

Με τη νέα αυτή σειρά προϊόντων, η ΝΙΚΑΣ ακολουθεί την ιστορική της παράδοση με διάρκεια 40 ετών παρουσίας στην ελληνική αγορά, που περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες στο χώρο των αλλαντικών.

Ήταν η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα που λάνσαρε το αγαπημένο σε όλους παριζάκι, παρουσίασε τα αλλαντικά πάγκου σε τετράγωνη φόρμα για τοστ, λάνσαρε τα αλλαντικά γαλοπούλας και παρουσίασε τη σειρά Viveur με 30% λιγότερο αλάτι. Σήμερα συνεχίζει να ξεχωρίζει, φέρνοντας την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας.

Η νέα σειρά αλλαντικών «ΝΙΚΑΣ Μοσχάρι», περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που παράγονται από εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας, σε άριστες συνθήκες υγιεινής στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η σειρά περιλαμβάνει αλλαντικά πάγκου καθώς και αλλαντικά σε φέτες, μπούτι μοσχάρι, πάριζα και παριζάκι, λουκάνικα και μεικτά πακέτα με τυρί gouda.

Το μοσχαρίσιο κρέας αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών, πρωτεϊνών και ψευδαργύρου, που καθιστούν τη νέα σειρά αλλαντικών «ΝΙΚΑΣ Μοσχάρι» ιδανική διατροφική επιλογή.

Με τη νέα σειρά αλλαντικών ΝΙΚΑΣ με μοσχαρίσιο κρέας ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαύσει όλη τη γεύση και τις θρεπτικές αξίες του μοσχαρίσιου κρέατος συνδυασμένες με την ποιότητα αλλαντικών ΝΙΚΑΣ.