Καταγγελίες για εξαπάτηση Ρομά από ομάδες στο δήμο Φυλής

Τους υπόσχονται ένταξη σε κοινωνικά επιδόματα έναντι αμοιβής


ΕΛΛΑΔΑ
20:27
04/05/2017
Καταγγελίες για εξαπάτηση Ρομά από ομάδες στο δήμο Φυλής
3
loading

Ομάδες εξαπατούν πληθυσμούς Ρομά και άλλες κοινωνικά ευάλωτες ομάδες δρουν στο δήμο Φυλής, πληροφορήθηκε η Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά από φορείς των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου.

Συγκεκριμένα, αυτές οι ομάδες διατείνονται στους πληθυσμούς των Ρομά ότι έχουν τη δυνατότητα να τους εντάξουν σε κοινωνικά επιδόματα έναντι αμοιβής.

Όπως τονίζει το υπουργείο Εργασίας με κατηγορηματικό τρόπο, πρόκειται περί ενεργειών που ουδεμία σχέση έχουν με το ίδιο - και ως «όφειλε», κατέθεσε ενημερωτική επιστολή στην εισαγγελία του Πρωτοδικείου Αθηνών, στον δήμο Φυλής, στα Α.Τ. Φυλής και Ζεφυρίου καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να διασφαλιστεί η νομιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το υπουργείο Εργασίας ενημερώνει τους πολίτες, ότι σχετικά με θέματα που άπτονται των κοινωνικών επιδομάτων θα πρέπει να απευθύνονται στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων ή στα κέντρα κοινότητας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Etaoin Shrdlu

    χαχαχαχαχαχαχααχαχαααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. avatar Να μη βρει ο παπάς να θαψει

    Εξαπατούσαν τους γύφτους??? Αυτό κι αν είναι είδηση. Να πω ότι στεναχωρηθηκα....ψέμα θα ναι!

  3. avatar sssssss

    kαι άλλες κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.............ποιοι οι γυφτοι ευαλωτες ομαδες !!!!! πατε καλα,αυτοι εξαπατουν τους παντες,η μηπως δεν το εχετε ακουστα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει