Λουκέτο στο καφενείο του Εθνικού Κήπου

Τα ξακουστά του μαρμάρινα τραπεζάκια είναι τα μοναδικά στοιχεία του εξοπλισμού του που έχουν μείνει


ΕΛΛΑΔΑ
10:00
14/02/2017
Λουκέτο στο καφενείο του Εθνικού Κήπου
2
loading

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης εμφανίζει εδώ και μερικές εβδομάδες το καφενεδάκι του Εθνικού Κήπου, που γνώρισε μέρες μεγάλης δόξας επί δεκαετίες φιλοξενώντας, στη δροσιά και την ησυχία του, ερωτευμένα ζευγάρια, κουρασμένους διαβάτες ή και μεγαλόσχημους πολιτικούς που έκαναν μια στάση χαλάρωσης κάτω από τις φυλλωσιές.

Τα ξακουστά του μαρμάρινα τραπεζάκια είναι τα μοναδικά στοιχεία του εξοπλισμού του που έχουν μείνει στο ύπαιθρο να βρομίζουν και να διαλύονται από τις καιρικές συνθήκες. Τα ξερά φύλλα από την πέργκολα σχηματίζουν με τον καιρό παχύ στρώμα στο πλακόστρωτο, κάνοντας τους διαβάτες να προσπερνούν βιαστικά. Ακόμη και το διαμορφωμένο σιντριβάνι που στόλιζε μια γωνιά της αυλής και δίπλα στο οποίο είχε φωτογραφηθεί αμέριμνος ο Γιώργος Παπανδρέου λίγες ώρες πριν παραιτηθεί τον Νοέμβριο του 2011 έχει βουλώσει.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, φαίνεται πως οι κακές καιρικές συνθήκες του φετινού χειμώνα όχι μόνο έδωσαν τη χαριστική βολή στη λειτουργία του μικρού καφενείου, αλλά συνέβαλαν και στο να μη γίνει καν αντιληπτή η διακοπή της λειτουργίας του. Όμως, τα προβλήματα που οδήγησαν το καφενείο του Εθνικού Κήπου στο λουκέτο είχαν ξεκινήσει πολλούς μήνες νωρίτερα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar tzak

    Με τις τιμες που ειχε και το αθλιο σερβις δεν κανει εντυπωση που εκλεισε...

    1. avatar ΚΣ2457

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει