Ακόμη μία χρονιά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει στη HORECA τις δράσεις που έχει αναλάβει για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού στις μονάδες φιλοξενίας όλης της χώρας! Περισσότερα από χίλια τουριστικά καταλύματα θα έχουν ενταχθεί ως τις αρχές του 2017 στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του ΞΕΕ. Μέσα σε μόλις έξι χρόνια από την ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, δημιουργήθηκαν 35 πρότυπα Πρωινά σε ισάριθμες περιοχές της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας. Η 12η HORECA 2017 θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου τις δράσεις που ανέλαβε το ΞΕΕ μέσα στον τελευταίο χρόνο για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού, δίνοντας έμφαση στις συνταγές από την Αμοργό, τη Σύρο, την Κεφαλλονιά και τους νομούς Μεσσηνίας και Κορινθίας, πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των παρουσιάσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

  • 11:00-12:00 Αμοργός
  • 14:00-15:00 Σύρος
  • 17:00-18:00 Κεφαλλονιά

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

  • 11:00-12:00 Μεσσηνία
  • 14:00-15:00 Λέσβος
  • 17:00-18:00 Κορινθία

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις του ΞΕΕ, να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και πρωτότυπες δημιουργίες από διάφορες περιοχές και να παραλάβουν πρότυπα συνταγολόγια. Εξάλλου, οι ιδιοκτήτες των μονάδων φιλοξενίας θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προϋποθέσεις ένταξης των επιχειρήσεών τους στο Ελληνικό Πρωινό αλλά και τα οφέλη που θα προκύψουν από τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους. Τα λεπτομερή προγράμματα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr