Ανακοίνωση για τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο, 10 Ιανουαρίου, εξέδωσε ο δήμος Θέρμης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν λόγω προβλημάτων με το νερό και την θέρμανση δεν θα λειτουργήσουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας, το Γυμνάσιο Καρδίας, το 1ο Γυμνάσιο Τριλόφου, το Λύκειο Τριλόφου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Βασιλικών, το Νηπιαγωγείο Σουρωτής, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης και 5ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 4ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 2ο Λύκειο Θέρμης, το 3ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής, το Νηπιαγωγείο Σχολαρίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου, το Γυμνάσιο Βασιλικών, το 2ο Γυμνάσιο Θέρμης & ΤΕΕ, το 2ο Γυμνάσιου Τριλόφου και το ΕΕΕΚ Θέρμης.

Λόγω χιονόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία σε Περιστερά και Άγιο Αντώνιο. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θέρμης θα λειτουργήσουν κανονικά

Ο δήμος Θέρμης θα βγάλει ανακοίνωση αύριο στις 7 το πρωί, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ενδέχεται να παρουσιαστούν νέα προβλήματα.