Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις απολύσεις συμβασιούχων από δημάρχους.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων και των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας καθώς και συμβασιούχοι ζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος και την ακώλυτη πληρωμή όλων των εργαζομένων.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων θα έχει αργότερα συνάντηση με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη.

Βέβαια, η ΠΟΕ ΟΤΑ ζητούσε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου -όπως σημείωνε «να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διαπραγμάτευση και υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο “πρωτοπόρων” αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που προχωρούν στην απόλυση των συμβασιούχων “παρατασιούχων” αγνοώντας την διάταξη Νόμου που προβλέπει την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων έως το τέλος του 2017».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

poeota1 poeota2 poeota3 poeota4 poeota5 poeota6

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.