Είναι παραμονή Χριστουγέννων του 1985 και εσύ καθισμένος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο παίζεις με το αγαπημένο σου τρενάκι και νιώθεις τη ζεστή γλύκα των γιορτών να σε περιβάλλει.

zagori2

Η αγωνία της προσμονής του Αϊ-Βασίλη κορυφώνεται όταν εμφανίζεται μπροστά σου το ίδιο κόκκινος, χαρούμενος και μεγάλος όπως τον είχες φανταστεί, ταξιδεύοντας από τα πέρατα του κόσμου για να σου προσφέρει αυτήν τη μοναδική στιγμή.

zagori3

Κρατώντας στα χέρια του όλη τη μαγεία των παιδικών σου χρόνων, η απλή αυτή πράξη μοιάζει στα μάτια σου με την πιο καλοσυνάτη κίνηση που μόνο ο αγαπημένος σου άγιος ξέρει να χαρίζει.

zagori4

Λίγα χρόνια μετά είσαι πια ολόκληρος άντρας 12 χρονών. Κι ακόμη κι αν ξέρεις ότι ο μπαμπάς… κρύβεται πίσω από τον Αϊ-Βασίλη που θα σου φέρει το δώρο των Χριστουγέννων η προσμονή είναι η ίδια.

zagori5

Γιατί ξέρεις ότι αυτές οι αξέχαστες παιδικές αναμνήσεις, δε θα μπορούσαν να είναι πιο μαγικές και ο Αϊ-Βασίλης παραμένει το ίδιο αληθινός όσο υπάρχει ακόμη μέσα στην καρδιά σου.

zagori6

Είναι παραμονές Χριστουγέννων του 2017 και σε ένα παρόμοιο σαλόνι ένα μικρό σγουρομάλλικο αγοράκι παίζει με τα παιχνίδια του, με τα λαμπάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να τον συντροφεύουν.

Όταν ξαφνικά ο Αϊ-Βασίλης εμφανίζεται κρατώντας ένα μεγάλο κόκκινο κουτί, ένα μικρό θαύμα για το μικρό.

zagori7

Ντυμένος με τη σειρά σου όπως ο αγαπημένος άγιος, χαρίζεις εσύ στο γιο σου τώρα, την αγάπη που μόνο ο Αϊ-Βασίλης ξέρει να προσφέρει με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Όλοι έχουμε το καλό μέσα μας και όταν πιστεύεις στον Αι-Βασίλη, η πίστη αυτή σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Σου δίνει δύναμη να προσφέρεις και να συνεχίζεις.

zagori9

Ακριβώς όπως το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι παρέχει το καλό μέσα μας, αυτό που μας κρατάει στα καλύτερά μας, στην καλύτερη υγεία, μας δίνει την καλύτερη ενέργεια, την καλύτερη διάθεση!

Κι όταν νιώθουμε καλά μέσα μας και είμαστε στα καλύτερά μας, θέλουμε να μοιραζόμαστε το καλό και με τους άλλους.