Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στήριξε το 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Δείτε το σποτ


ΕΛΛΑΔΑ
16:25
18/11/2016
Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στήριξε το 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
loading

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα», για μια ακόμη φορά, στήριξε τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2016 με ρεκόρ συμμετοχών 55.000 αθλητών από όλο τον κόσμο, στην αυθεντική διαδρομή, στους παράλληλους αγώνες δρόμους 5 και 10 χλμ.

Φέτος η κλασική διαδρομή είχε πολλαπλό επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή Μαραθωνίου δρόμου και των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ και ανέλαβε να προωθήσει στα κανάλια το τηλεοπτικό σποτ που αφορούσε την πρόσκληση προς τον κόσμο να «Γιορτάσουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο Όλοι μαζί!».

Με τη βοήθεια της Digi8, η οποία προώθησε το συγκεκριμένο σποτ σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας επετεύχθη ο μεγαλύτερος αριθμός προβολής που έχει γίνει ποτέ σε Μαραθώνιο.

Σημαντική ήταν και η προσφορά της Media Service που παρείχε πληροφορίες για τη μέτρηση των τηλεοπτικών προβολών του σποτ.

Το σποτ είχε περισσότερες από 150 τηλεοπτικές προβολές στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, σε διάρκεια μόλις 14 ημερών. Τα κανάλια ανταποκρίθηκαν θετικά και πρόβαλαν το σποτ σε ζώνες και εκπομπές υψηλής τηλεθέασης.

Επίσης το εν λόγω σποτ προωθήθηκε από τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» και προβλήθηκε στο κανάλι της Βουλής, σε συνδρομητικά κανάλια όπως στο FOX και ΟΤΕ TV, στις οθόνες κλειστών κυκλωμάτων σε κεντρικά σημεία όπως στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στα καταστήματα των τραπεζών Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος και Eurobank, στα καταστήματα Everest κ.α.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά μας αυτή, με τον καλύτερο τρόπο, γεμίζοντας το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου και προάγοντας για μία ακόμη φορά το αθλητικό πνεύμα.

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.symmaxiagiatinellada.gr.

Δείτε το σποτ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει