Την επίσκεψη του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη στα «Μεταλλεία Κασσάνδρας» ζητούν με ανακοίνωσή τους, τα τέσσερα σωματεία των εργαζομένων τους, με αφορμή τη σημερινή περιοδεία του υπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.

«Η ανάπτυξη της χώρας δεν σταματά στην ΔΕΗ. Περιμένουμε από τον αρμόδιο υπουργό να μας συναντήσει στις στοές, ως Έλληνες εργαζόμενους» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία των εργαζομένων. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα «Μεταλλεία Κασσάνδρας» υπαινίσσονται διαφορετική αντιμετώπιση, από πλευράς υπουργείου, άλλων εξορυκτικών δραστηριοτήτων σε σχέση με τη συγκεκριμένη επένδυση, στην οποία επισημαίνουν ότι απασχολούνται πάνω από δύο χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενοι και καλούν τον υπουργό να τους αντιμετωπίσει «επιτέλους ίσα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ως κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας».

«Μετά από τόσες ώρες ενασχόλησης με τα έργα μας και την δουλειά μας, είναι υποχρέωση της ηγεσίας του υπουργείου να μας εντάξει στην ατζέντα της και να επισκεφτεί τα Μεταλλεία Κασσάνδρας» αναφέρουν τα σωματεία των εργαζομένων και προσθέτουν: «Περιμένουμε από τον Πάνο Σκουρλέτη να σταματήσει να βάζει ταμπέλες στους εργαζόμενους και να έρθει στα Μεταλλεία Κασσάνδρας».

«Με σεβασμό στην κρίση και την ακεραιότητα του υπουργού που και μας ξέρει και έχει ακούσει τις απόψεις μας» καταλήγει η ανακοίνωση.